Løpeglede og livedansing på God Morgen Norge

I går startet jeg dagen hos God Morgen Norge, sammen med Christina.

Løpetrening sto på agendaen, og målet var å vekke løpegleden hos folk hjemme i sofaen, samt gi dere konkrete tips til oppvarmingsøvelser dere kan gjøre for å få en bedre løpeteknikk, og dermed opplevelse. Øvelsene vi viste var gående høye kneløft, korte, kjappe kneløft, samt spark bak med armer. Du kan sjekke det ut i innslaget under, men jeg lager gjerne et eget innlegg om øvelsene, så dere kan få litt mer detaljer og dermed teste selv? Noen ganger kan det gå litt fort i svingene i studio, så kan være fint å følge opp her på bloggen.

Haha, fikk dere forresten med dere dansesekvensen på slutten der? Jeg dauer..

Vår advarte oss om at det kom til å bli en liten utfordring, men vi visste ikke helt hva, når eller hvordan – fant fort ut av det da, for å si det sånn. Treningspodden-Silje prøvde å lære meg det sist uke, men jeg bare neeh.. angra på det da kan du si, når jeg sto der og shaket på live-TV. Moro for unga!

En annen ting jeg døde litt av var hårsveisen min. Jeg foreslo at vi kunne gjøre noe litt annerledes enn den vanlige hestehalen, kanskje en sporty knute eller noe.. men når jeg så meg selv på skjermen syns jeg det så ut som jeg hadde på meg en eller annen hårhjelm, haha. Learning by doing. Noen av dere som tenkte på det, eller var det all in my head? Hehe. 

Her kan du sjekke ut innslaget i sin helhet, om du ikke fikk det med deg på TV.

I dag er det høyt tempo fra start til slutt.

Nå er jeg på vei til trening for en beinøkt, før jeg har et møte med TINE og YT Protein klokken 10. Deretter bærer det rett til innspilling med Silje, neste ukes episode skal spilles inn, før jeg skal ha en PT-time på Hotel Comfort Børsparken. Deretter runder jeg av dagen med løpetrening i Frognerparken sammen med Christina, før jeg setter snuta hjemover for å pakke – jeg og Maren arrangerer jo treningsreise fra 20. – 27. april, og flyet går kl. 07.15 fredag morgen. Ettersom vi skal ha med litt utstyr og goodies fra Abilica, så må jeg toge tilbake til Oslo og til et hotell på Gardemoen i kveld, møte Maren og pakke goodies, sove der, for så å sette snuta mot flyplassen. Så ja.. i dag går det i ett, haha?

Men, om du ble inspirert av gårsdagens løpetreningsinnslag, holder til i Oslo og vil være med oss på trening, så er du hjertelig velkommen til det. Det er meldt sol og 12 grader, så været er ingen unnskyldning. Her kan du lese mer om treningen, samt melde deg på. Håper vi sees?

 

Flere
Artikler