Endelig er vi i gang!

 

I dag var dagen for min første workshop, og fy søren, så moro det var! Det er klart jeg var spent i forkant, man vet jo aldri helt hvordan deltakerene vil ta imot opplegget man har rigget til. Men det gikk virkelig så utrolig bra fra første stund, og hver eneste én la seg i selen for å bidra og være aktiv underveis. På agendaen i dag var det hovedsakelig mental trening, og fokus på å finne sin egen «treningsfilosofi». På bakgrunn av dette har gjengen fått en god del oppgaver som de skal ha fokus på til neste gang, som danner grunnlaget for neste samling, der vi går enda mer konkret til verks på trening og kostholds-biten.

blidinforeles

Hehe, skal ærlig innrømme at bildeknipsing ikke har stått som øverste prioritet i dag. Derfor var det så utrolig fint at en av jentene tok på seg ansvaret! Neste gang får jeg utstyre henne med speilrefleksen 😉 

På insj fra en av deltakerene avtalte vi i går at vi skulle runde av det hele med en treningsøkt. Har jo sittet stille i hele fire timer for søren! Så jeg dro i gang en real treningsfest, med følgende øvelser på agendaen…

Oppvarming
Jumping jacks
Worlds greatest stretch

Hoveddel

2 runder, 40/20 sek x 2
Knebøy
Mountain climbers
Pushups
Klatreplanke

1 min pause

2 runder, 40/20 sek x 2
Utfall
Butterfly situps
Liggende svømmer med beinhev
Burpees

1 min pause

2 runder, 40/20 sek x 2
Syklesitups
X-jumps
Halve burpees med uthopp i bunn
Mountain climbers med pushup

ouu

For dere som har testet #skyrøkta er dette et perfekt tillegg å prøve ut. Denne er nok hakket tøffere enn Skyrøkta også, så det blir en fin progresjon, hehe. Hjemmetrening ftw!

Nå skal jeg hvert øyeblikk gjennomføre en livesending i regi av ShapeUp Kickstart, før jeg har planer om å kollapse, virkelig kollapse, i armene til mannen. Jeg tror jeg har fått rigget det til slik at morgendagen blir en stille og rolig dag med hjemmekontor, kun avbrutt av litt husshopping. I dag ble en periode med proppfull timeplan avsluttet, intervallet er ferdig som jeg liker å si – det er på tide å ta en pust i bakken, slik at jeg kan gønne på igjen på neste intervall.

God søndag fininger, og en ekstra stor takk til hver og en av dere som var med meg på workshop i dag. Jeg gleder meg til de neste to månedene!

Flere
Artikler