Fem ting jeg gleder meg til denne våren

 

Nok en dag er over, og om noen minutter tipper jeg jeg er langt inne i drømmeland.

Dagen i dag har gått med til inspirasjonsdag på RAW Trening, der jeg jobber som trener, etterfulgt av kickstart med den fine gjengen som jobber der. Ble nok en gang minnet på for en fantastisk og kompetent gjeng rundt meg, og etter dagen i dag er jeg enda mer gira på jobbeåret 2017. Generelt sett er det mange jobbgreier jeg gleder meg stort til fremover…

 

  • Morgendagens workshop, «Bli din egen PT». Endelig er tiden kommet, jeg skal gjennomføre min helt egen workshop, med en gjeng superhelter fra fjern og nær. Vi holder på fra 12 til 16 i morgen, som blir en fin oppstart på det to måneder lange løpet vi skal kjøre sammen fremover. Jeg fikk i tillegg de fleste av sprekisene med på litt hopp og sprett etter kurset, så dette lover svært godt!

Les mer om workshopen HER. Ny gjennomføring venter i april, så send meg en mail på Pia@rawtrening om du vil sikre deg plass med earlybird-pris allerede nå. 

  • Å åpne telefonen min til snapper, kommentarer og likes fra dere. Asså, ikke at jeg er avhengig av andres bekreftelse eller no´, men det er klart det er hyggelig med all den gode responsen jeg har fått på både ShapeUp Kickstart og #skyrøkta. Vit at jeg setter sinnsykt stor pris på hver og en av dere – det gjør det så mye lettere å «by på seg sjæl» med så fine folk som engasjerer seg og viser at de får bruk for det man lager. Så takk, og… fortsett!

Her er forøvrig #skyrøkta, om du ikke har fått den med deg enda. På tide, hehe. 

https://www.youtube.com/watch?v=5BAQ-qWuB8I&t=1s

  • Dra på treningsreiser! Denne våren er det hele tre treningsreiser og én treningsweekend som står for tur (blant annet min heelt egen reise sammen med bestejenta Maren Erdvik), noe jeg gleder meg stort til! I mandagens episode snakker vi faktisk mer om treningsreiser, og jeg har planer om å skrive et eget innlegg om når jeg skal hvor, og kanskje friste dere med en tur eller tre…. hehe. Først ut er Dubai-tur i regi av Prehabtrening, og deretter VING-camp på Kypros. Den kan du forøvrig lese mer om HER, ganske sikker på at det er flere ledige plasser.

teaser_vingcamp_instagram

  • Bli (enda) bedre på video. Altså, ikke at jeg er noe kløpper jeg altså, men noen snutter klarer jeg da å mekke sammen. Et av målene mine for 2017 er å bli langt råere på video, noe jeg gleder meg stort til. Bare meg som har dilla på diverse YouTubere om dagen eller? Asså, Jon Olsson sine vlogger.. love it. Både jeg og kjæresten er hekta.

Du kan sjekke ut min vesle YouTube-kanal HER

  • Å sende live fra facebook! Er det bare meg, eller har livestreamen på fjesboka eksplodert litt de siste ukene? Vel, jeg har bestemt meg for å kaste meg på bølgen. Eller, vi bestemte det for lenge siden egentlig, når vi sendte månedens ShapeUp i trykken. Hver søndag i åtte uker fremover skal jeg sende en livevideo der jeg deler et par tanker rundt ShapeUp Kickstarten, svarer på spørsmål, gir et litta peptalk eller trener med dere.De som har kjøpt bladet har full oversikt. Det er første gangen jeg gjør det i morgen, så det er klart jeg er spent, men desto diggere blir følelsen etterpå.

Husk å like min Facebook-side HER om du vil ha med deg videoen, enten live eller senere. 

Men NÅ gleder jeg meg til senga, og en good natts søvn for morgendagens fantastiske workshop.  God lørdag fininger.

 

Flere
Artikler