Ny episode av Treningspodden!

Treningspodden er sponset av Kari Traa og VING Treningsreiser

Ny uke, nye muligheter, hehe. Jeg skal ærlig innrømme at jeg fortsatt er høy på glede etter gårsdagens gjennomføring av min første workshop, men ja.. det leste dere nok om i går, hehe. I dag er det andre ting på agendaen, og først ut er et stort hurramgerundt for ny episode av Treningspodden!

  • HER finner du ukas episode. Du finner Treningspodden i de fleste apper og sider for podkaster, blant annet i Soundcloud, iTunes og på Acast.

Vi starter episoden med en god catch up, som alltid. Jeg er godt i gang med ShapeUp Kickstart, og Silje er i gang med måneden over alle måneder på jobben som gruppetreningskoordinator: januar! 

  • Deretter er treningsreiser på agendaen. Halleluja! Vi er så heldige å ha fått med Ving Treningsreiser som sponsor på Treningspodden, og ville si skikkelig velkommen med en real reiseepisode. Selv har jeg reist med Ving tidligere, og var derfor opptatt av å «drepe noen myter» knyttet til treningsreiser. Et must å lytte til denne altså! Kanskje blir du med på VING Treningscamp i begynnelsen av mai, eller på min og Maren sin høsttur? 
  • Dørstokkmila kan være litt ekstra lang nå i mørketiden. Noen dager er man rett og slett ikke (!) keen på å reise ut av døra når man først er hjemme. Derfor snakker vi oss gjennom de «treningsformene» man med fordel kan gjøre hjemme på stuegulvet. Det trenger ikke bety dårligere innsats å trene hjemme, det gjelder bare å velge den rette treningen. Lytt og lær, hehe. 
  • I forrige episode snakket vi i grønnsaker, og hvordan et fokus på «de grønne hjelperene» gjør det lettere å spise sunt. Vi følger opp denne uka, og gir deg fem konkrete tips som virkelig gjør det lettere å få i seg grøntfor hver eneste dag!

Jeg håper ukas episode gir deg masse energi og inspirasjon inn i den nye uka! Ha en nydelig mandag, og pass på å sjekke innom senere for ukas #matmandag. Et proteinrikt dessertforslag er på agendaen, hehe.

God mandag!

Treningspodden_cover

Flere
Artikler