Endelig ferie, ferie!

I skrivende stund nyter jeg en nytraktet kopp kaffe på «vår» terrasse på «hytta» i Kragerø, sola skinner og gradestokken viser allerede 20 grader. Etter to dager med regn er det så digg å vite at finværet har kommet, og ikke minst at det ser ut til å bli en stund ?

I tillegg jeg sovet som en stein i natt, noe som både kjennes i kropp og hode, men også vises på klokken min. Det gjør meg også glad, for den har vært heller negativ til søvnkvaliteten min helt siden jeg fikk den – mer om det i anmeldelsen av klokken, som kommer før juli er omme❤️    

Vi befinner oss altså på samme hytte som vi leide i fjor, og nå som været også leverer er alt som det skal! Planen min er å nyte mann, venner og finvær, ha litt gjester, lese bøker, gå turer i skog og mark og trene masse utstyrsfrie økter (og noen med kettlebell og strikk, ettersom det er det jeg har med meg).

Jeg trente jo en økt i går som faktisk var helt konge, du kan sjekke ut video av den på Instagram om du ikke allerede har gjort det❤️     

Nå skal jeg drikke opp kaffen min, ta et morgenbad, spise frokost, og deretter gjøre meg klar til båttur med en liten gjeng småfolk. Blogg, Instagram og liknende ruller som vanlig denne ferien forresten – blir logisk nok litt mindre skjermtid når fokuset er på noe annet, men jeg har ikke lyst til å legge det helt bort i år.. så da gjør jeg det ikke heller ?

God tirsdag❤️

Flere
Artikler