NY VLOGG! Q&A om preggerslivet

Som en oppfølger til forrige ukes vlogg om at jeg er preggers, følger jeg som lovet opp med en vlogg der jeg svarer på spørsmål fra dere.

Hope you like it!

Tusen takk for alle spørsmål og innspill, og at dere har hjulpet meg med å bli klok på hvordan jeg skal dele videre – det blir nok litt vlogger om det fremover, samt ukentlige updates i egne innlegg – på den måten kan de som er interessert følge med, mens andre kan velge å følge med på det som ikke har med preggerslivet å gjøre.

Jeg lever jo livet mitt stort sett som vanlig, så ingen grunn til at jeg ikke skal kunne please alle sammen – inkludert meg selv, for å bare snakke om graviditet og preggersliv, det er ikke helt min kopp te, kjenner jeg, hehe.

Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube hvis du liker den, det betyr så mye, og ikke glem å abonnere på kanalen min. Kom gjerne med innspill til hva du vil se i neste ukes vlogg, enten her i eller i kommentarfeltet på YouTube?

Nå skal vi sette oss i bilen og kjøre mot Kragerø, ville bare dele denne med dere først. God søndag, vi blogges snart?

 

 

Flere
Artikler