«Wow, så fit jeg var»

Ah, i går var en så deilig dag! Det skjer noe med nordmenn når regnvær går til finvær, spesielt på ferie ? Dagen startet med kaffe, morgenbad og frokost, før vi fikk besøk og satte oss i båten, ut på båttur. Deretter ble det noen timer på stranda (forholdsvis aktive, som sådan, ettersom vi var barnepassere), og deretter lunsj i Kragerø by. Så koselig❤️ På kvelden ble det grillings med fine folk – en sommerdag som går i boka, uten at det skjedde noe spesielt – var bare.. så fint. Sånne dager man er takknemlig for?

… det fikk bli treningsfri også, like greit, da jeg kjente gårsdagens kettlebell-bonanza i beina?

 

Livet med kula, aka. livet som gravid, ruller og går, og i går gikk jeg inn i uke 24 – snart seks måneder på vei!

Det er deilig å «blåse ut magan» på ferie, og det lille jeg tidligere somre har kjent på av tanker rundt bikinikropp er fraværende – deilig! Nå er det nesten rart å se tilbake på i fjor sommer, på samme sted, da følte jeg meg «kvapsete». Når jeg ser bilder fra i fjor sommer nå tenker jeg sånn «wow, så fit jeg var» ? Er det noe jeg har lært på mine eldre dager, aka. fra 24-ish og frem til i dag, så er det hvor lite kropp egentlig har å si for hvordan du har det, med mindre man selv lar det påvirke en. Hvis du ikke har er avslappet forhold til det du bærer rundt på kan det for all del være en fin inspirasjon til å ta bedre valg på sikt.. men hvis det går utover humør og innstilling er du bedre tjent med å trene på å gå mer i bikini og bli komfortabel, enn å gå og kjenne på alt du skulle ønske du var.

Den eneste som bryr seg er deg selv, og den eneste det går utover er, nettopp, deg selv ❤️  

Tenker jeg kjører en gravidupdate i uka her på bloggen, da noen er interessert, og det er moro for meg å se tilbake på – og de som ikke er interessert kan bare spole videre. Tenker torsdag er en fin dag for det, så i morgen altså ?❤️

Nå skal jeg ta meg en treningsøkt, før resten av dagen kan starte – jeg snuser på en sirkeløkt med 10 stasjoner, 1 min på hver stasjon, 3 runder.. time will show, deler hvis den egner seg.

God onsdag, fintfolk❤️

Flere
Artikler