Endelig! Treningsbilder som viser EKTE(!) treningsjenter

Jeg kom over denne saken og de tilhørende bildene, og måtte rett og slett bare gi det litt oppmerksomhet. Jeg digger hele greia – rett og slett kule, sterke, spreke damer i alle kroppsfasonger (ikke «bare» den typiske plus size-gruppen som mange er opptatt av å rettferdiggjøre) som stiller opp i like kule treningsklær.

Runwayriot-Body-positive-models-Man-Repeller-Feature-1

De er stylet og poserer på samme måte som enhver annen modell ville gjort, og gir oss et (uretusjert) bilde på hvordan ekte mennesker ser ut i treningsklær (dog noe mer stylet og dristig, hehe – magasiner er magasiner).

Med ekte mener jeg mennesker som trener, spiser sunt og er aktive, men som også prioriterer å leve livet. Summen av dette blir kroppen din, som igjen er et resultat av din individuelle kroppstype og gensammensetning. Vi vet jo hvor ulike kroppene våre kan se ut, selv om vi føler at vi trener like mye, spiser like næringsrikt,  sover like mye – rett og slett gjør de samme tingene.

gallery-1465401019-runwayriot-may2016-71

michelleRUNWAYRIOT_MAY2016-13-2

RUNWAYRIOT_MAY2016-76-e1465257068283 RUNWAYRIOT_MAY2016-69-e1465258800629 gallery-1465400590-runwayriot-may2016-43

Newsflash (som vi alle trenger å bli minnet på innimellom) – kroppene våre er, og vil alltid være, ulike. 

Derfor trenger vi å se bilder som dette – vi trenger å se variasjonen av ulike menneskekropper rundt oss, for å lettere innse at en trent, sunn kropp kommer i mange ulike former og fasonger. Tynn, høy, muskuløs, formfull, bootylicious, ridebukselår, muskuløse armer, innoverknær, grevinneheng.. It´s all normal!

Også når du trener! Trening og et sunt kosthold gjør mye, men det endrer ikke ditt genetiske og faktiske utgangspunkt. 

Ta gode valg, spis bra, ta vare på kroppen din, prøv å ikke stresse så mye, sov godt, tren akkurat så mye som gjør deg glad, unn deg tingene du liker.. rett og slett, lev det livet som du elsker. Når du oppnår dette, altså den beryktede «balansen», vil også kroppen din bli et fantastisk resultat av nettopp det. Du vil merke hvor frigjørende, riktig og logisk det er at livet kommet først, deretter kroppen.

… ikke omvendt. 

Anbefaler deg å sjekke ut Runwayriot.com, og da spesielt fanen som heter fitness. Mye frigjørende, deilig og alternativt stoff på trening, helse og livet. Næring for sjela. Nå er det MT-timer på RAW Trening på agendaen frem til i kveld, og etter det har jeg et lite mål om å få til en treningsøkt.. alltid vondt i vilja etter en lang dag med jobb, men – it`s all up to me, som jeg ville sagt til meg. Og deg.

God tirsdag!

Flere
Artikler