Tre treningseventer i høst som er verdt å få med seg

Høsten får en sporty kickstart på mange måter, og ikke bare fordi jeg er tilbake i gode, gamle rutiner. Neida, treningshøsten 2016 er fullspekket med sporty eventer, som i stor grad påvirker min egen motivasjon.

26.-28. august er det AFPT Convention, en sporty happening som er ganske unik i sin sjanger. Mange av verdens (jepp, verdens) ledende profiler innen trening og kosthold samles for å dele av sin kunnskap, noe som jo ikke akkurat er hverdagskost i Norge. Flinke fyrer er det nok av, som Bret Contreras (the Glute Guy), Alan Aragon, Nick Tuminello og Eric Helms, men i år er det også flere superjenter på planen, som Inger in Dubai, Melina Magulas og Silje Mariela.  Woop!

Ikke bare lærer du mye av disse menneskene, men du får også muligheten til å henge med de alle sammen.

G-Ø-Y!

Den siste helgen i august går også X-Run av stabelen, som jeg var så heldig å få være med på i fjor. Og ja, for å si det sånn.. FOR en opplevelse. Jeg stilte med to kollegar fra Egmont, og vi ante vel egentlig ikke hva vi gikk til. Aka, vi hadde litt noia. Men det gikk selvfølgelig kjempefint, og følelsen etterpå er alltid priceless.

pixxx

Lørdag 17. september går ShapeUp Convention av stabelen her i Oslo, nærmere bestemt på Bislett Stadion – SOM jeg gleder meg! Du kan sjekke ut Facebook-eventet HER – da skjønner du kjapt hvorfor jeg er så stoka som jeg er, hehe. Selveste Therese Johaug skal ha løpetrening, Lasse Tufte og Funkygine lærer oss å sprelle, pluss masse andre kule greier.

Skjermbilde 2016-08-10 kl. 15.06.12Skjermbilde 2016-08-10 kl. 14.34.31

Selv skal jeg ha en treningstime inspirert av crossfitverdenen.

Målet er å gi dere som deltar en forståelse av crossfit, samt hjelpe dere til å bruke hodet og deres «mentale muskler» til å pushe dere selv og dermed trene enda bedre. Det har jo blitt en av de tingene jeg brenner mest for innen trening, dette med å kombinere fysisk og mentalt arbid, så jeg gleder meg til å vise det frem i praksis.   MG_4434-1024x683

Fra fjorårets Convention, der jeg holdt foredrag i mental trening. Jeg holdt faktisk seks foredrag på rappen, så du kan tenke jeg var gæren i hodet av min egen stemme på slutten av dagen, haha. 

Sporty eventer er for meg en perfekt mulighet til å være sosial og ha det gøy, samtidig som jeg gjør noe bra for kropp og hode. Etter sommeren kan man fort få en liten «downer», og da er det digg å ha ting som dette å se frem til. Superhyggelig om jeg møter noen av dere på ett eller flere av disse eventene.

Bring it høsten 2016!

P.S Om ikke lenge kjører jeg en konkurranse på Instagramkontoen min @piaseeberg, der vinneren stikker av med gratisbilletter til seg selv og en venn til ShapeUp Convention. Stay tuned!

Flere
Artikler