Energi er ikke noe du får..

.. det er noe du skaper selv.

Denne setningen har skrudd seg så sykt fast i hodet mitt, og jeg trekker den frem hver gang jeg spør meg selv om jeg skal orke å ta den lille treningsøkta, være med på den sosiale settingen, lage den hjemmelagde maten.. eller ikke. Men i 9/10 tilfeller ender man jo opp med å være både fornøyd og inneha mer energi enn om man ikke hadde valgt å gjøre det. Og det er en god tanke!

Det var greia i dag, når jeg hele dagen gikk og surret med tanken om jeg skulle ei. «Skal, skal ikke» trene – jeg endte opp med å bli med mannen på CrossFit når jeg kom hjem fra Oslo, kjørte et helt greit tempo på økta, og endte selvfølgelig opp med å ha mer overskudd og godfølelse etter økta enn før. Hvorfor? Jo, fordi jeg lagde energi i kropp og sjel!?

Et lite motivasjonstips om du kjenner at det butter litt imot innimellom? Tiden flyr frem mot ShapeUp Convention i helgen, og i morgen har jeg satt av hele dagen til fiksing og styring på Domus Athletica, der Convention skal være. Trenger all energi jeg kan få, så nå blir det loppekassa?

Blogges i morgen❤

Flere
Artikler