Enkel oppskrift på sunn middag og gjensynsglede med poddepartner

Hei fininger,

For noen dager siden mekket jeg denne superdigge middagen som jeg tenkte jeg skulle tipse om. Du trenger bare grønnsaker som du liker, samt kylling, gjerne ferdigmarinert, som jeg har brukt her. 

Jeg hadde grønnkålblanding til overs som jeg pakket inn i sølvpapir, og drysset litt salt, pepper og noen skjeer med kremost over. Inn i ovnen på 200 grader.

Resten av grønnsaksgjengen, nærmere bestemt paprikaen, rødløken, gulrøttene og potetene la jeg på et stekebrett, drysset olje, salt og pepper over, og vipps, så gikk disse inn i ovnen også.

Det samme gjorde kyllingen, og når kyllingen hadde stekt ferdig, etter cirka 20 min, så var middagen servert. Grønnsakene trengte i mitt tilfelle noe mindre tid, men dette vil variere fra ovn til ovn. Ta de ut når du føler de er slik du vil ha de.

Asså – nam!

I dag har jeg vært på farta til Oslo igjen, så hyggelig å møte igjen litt kolleger! Dagen startet med en økt i hjemmegymmet, økten kan du se på Instastory, før jeg var på plass i Egmont-huset rundt 11. Da spilte jeg inn en episode av Treningspodden med Silje, den kommer på mandag, hadde et par møter, spiste en nyydelig salat til lunsj, før jeg deretter hadde trening med en sprek gjeng fra et PR-byrå på Comfort Hotel Børsparken – FOR en bra ting å gjøre med kollegaene sine!

 

Nå er jeg hjemme, ligger med beins høyt og venter på at mannen skal komme hjem så vi kan lage pitabrød. #whenfoodislyfe, haha.

Blogges i morgen ❤️

Flere
Artikler