Enkel oppskrift på sunnere nachos og helgeplaner

Reklame – inneholder sponsede produkter

Altså.. må nesten be om et minutts stillhet for denne fantastiske oppskriften!

Jeg vet ikke hvorfor, men nachos har vært en av mine store hang ups den siste tiden. Kan jo skylde litt på graviditeten, men jeg tror generelt det er at nachos bare er sykt godt, haha. Det er altså vanlige nachos, men her om dagen prøvde jeg meg på en sunnere variant, som jeg fant på bloggen til Linda Stuhaug. Denne inneholder jo mer næring og metter bedre, og smaker minst like godt – I like! ?

Hva du trenger, og selve oppskriften, finner du her, men det er altså søtpotet som er den hellige ingrediensen her, isteden for chips. Søtpotetskiver kuttes opp og forstekes litt i ovnene, mens du steker kjøttdeig med en løk, hvitløk, og en chili. Jeg tilsatte også tacokrydder og en god dose grønnkål, men droppet hakkede tomater – føler det hadde blitt så soggy.

Når søtpotetene er ferdig stekt danderer du de i en ildfast form som på bildet, både i kantene og nederst, før du heller kjøttblandingen over. Deretter drysset jeg litt mais og paprika over, runder av med ost, og svupp, inn i ovnen igjen til osten var gylden. Nam!

I dag startet dagen min på spinning med mamma kl. 09.30, deilig start på dagen! Opplevde riktignok at magen var litt i veien, og at det ikke var megadigg å sitte på sykkelsetet, så jeg sto oppreist i intervallene (det var et slags 4×4-oppsett), og satt oppreist i pausene. Funket fint, og jeg fikk meg en god økt med en god pulskurve – fornøyd ?

I kveld skal jeg og mannen på middag med noen venner på Coyo på Sørenga i Oslo (superdigg mexicansk mat, får vann i munnen av tanken), og i morgen blir det nok trenings og avslapning før pinnekjøtt hos mamma og pappa på kvelden. Går mye i trening og matglede om dagen, haha. Føler jeg blir mer og mer gravid for hver dag som går, og prøver å forberede meg best mulig – blant annet har det blitt et par episoder av den noen år gamle serien Jordmødre på NRK Nett-TV, som blant annet har en hel sesong med episoder fra Drammen Sykehus, der jeg skal føde. Sånn går no´dagan, haha.

God helg, dere❤️

 

Flere
Artikler