Den enkleste supermiddagen som finnes – hjemmelaget pokebowl

Denne «oppskriften» har jeg gledet meg til å dele! Jeg skriver «oppskriften» med hermetegn fordi, tja.. det er jo ikke akkurat en oppskrift.

Det hele er så enkelt at hvem som helst kan mekke dette, og næringsverdien, den tør jeg påstå er eksepsjonell! Jeg ble inspirert til å lage dette etter å ha testet en ny take away-rett på den faste sushi-sjappa, nemlig pokebowl. Den smakte sykt godt, og når jeg så på ingredienslisten så ikke det hele så altfor avansert ut.

Så jeg prøvde meg, og her er det fantastiske resultatet! 

For å lage denne herligheten trenger du.. 

 • Spinat
 • Salat
 • Paprika
 • Mango
 • Ris
 • Koriander
 • Salmalaks
 • Vårløk
 • Tomat
 • Koriander

Og slik gjør du.. 

 • Begynn med å koke risen, da det er det som tar lengst tid.
 • Skjær opp ønsket mengde laks, og deretter ønsket mengde av de andre tingene.
 • Deretter danderer du det hele i en bolle. Jeg prøvde å gjøre det hele litt pent og pyntelig, ettersom jeg skulle blogge det, men her er det egentlig ingen estetiske krav, så lenge alt havner i samme bolle, hehe.

Jeg toppet bollen med litt chiafrø jeg hadde stående, samt en god dose soyasaus som jeg også fylte på med litt underveis. Altså, jeg sier bare én ting – NAM!

Dette må dere prøve! Dersom fisk ikke frister helt denne mandagen må du ikke glemme alle de andre #matmandagene jeg har opparbeidet meg gjennom årene, der f.eks de tre oppskriftene under er gjengangere her i gården.

Du er så mye mer enn det du spiser, og selv om jeg ønsker deg en sunn, næringsrik start på uka syns jeg ikke du skal gå i kjelleren om ting ikke går helt som planlagt, heller – det er en ny dag i morgen, og du kan trøste deg med at disse oppskriftene er like gode hvilken dag som helst?

God mandag! 

 

Flere
Artikler