Når en av de viktigste kroppsdelene svikter

Hei fine folk, og beklager at det ikke ble noe update i går. Grunnen er todelt; 1, jeg har jobbet som en HELT hjemme i huset. Ikke bare startet både lørdag og søndag med en treningsøkt, men jeg har fulgt opp med megavårrengjøring på verandaen og fiksing i kjelleren. Har fått megaorden i huset – DIGG! Videre fikk jeg i begynnelsen av uken vondt i hånda, som bare ble verre. Jeg skjønte fort årsaken; databruk. Alle kroppsdelene mine er forøvrig like viktig i jobben jeg gjør, men hendene litt ekstra kanskje; det er jo de som gjør at jeg kan skrive og redigere. Så, jeg tok meg en pause fra dataen etter å ha notert som en helt på fagdagen på NIH på fredag, og gudene skal vite at det hjalp – nå kjennes de helt fine ut?

Så, jeg er back on track med både redigering av vlogg, og skrivingen generelt – hurra! Nå sitter jeg på toget på vei til God Morgen Norge-innspilling, men vi blogges i kveld. Jeg har tidenes diggeste #matmandag på agendaen! God mandag ?

Flere
Artikler