Ny episode av Treningspodden – julefesting, mobilitet og kjærestekosthold

Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken

Tradisjonen tro, HER er den nye episoden av Treningspodden. Tenk at vi allerede er oppe i episode 35 – tiden flyr! Jeg føler selv jeg stadig vekk blir varmere i trøya, og selv om jeg enda er sjeleglad for at Silje er min høyrehånd kjennes det stadig mer komfortabelt ut å sitte der med båndopptakeren.

I like it!

mindre

Slik lytter du på podcastlytt

Du finner også alle episodene på Treningspodden sin SoundCloud-konto HER.

I ukas episode snakker vi om mye ulike, morsomme greier!

  • Innledningsvis er det fest og moro på agendaen. Silje startet nemlig «partysesongen» for ikke så lenge siden, og kjente på bivirkningene av dette når vi spilte inn podcasten, hehe. Kjent situasjon for de fleste av oss, og dermed var det naturlig å prate oss igjennom festsesongen som venter oss. Vi er jo overraskende frigjorte på dette, og jeg tipper rådene vi gir er litt annerledes enn hva du kanskje ville forventet av en trening- og helsepodd, hehe. Jeg mener det er heelt riktig derimot – balanse, og hele den regla der.
  • Mobilitet er ukens tema, noe både jeg og Silje implementerer i vår egen treningshverdag på hver vår måte. Hun er yogafan, mens jeg varmer opp før hver eneste styrkeøkt med min faste, kjente og kjære mobilitetsrutine. Burde nok freshe opp den litt, når jeg tenker meg om, hehe. Silje tipser blant annet om supersiden Prehabtrening.no, den finner dere HER.
  • Vet du hva en fleksiterianer er kanskje? Det visste ikke jeg heller. Men nå vet jeg det, og jeg er offisielt fan! Jeg blir nok aldri noen vegetarianer, men dette er absolutt noe jeg har lyst til å strekke meg etter. I tillegg kan Silje avsløre at hun har vært veggis i maange år. Artig funfact.
  • Hvordan påvirke typen til å ville spise like sunt som en selv? Vi har fått et herlig lytterspørsmål, og jeg tipper dette er noe mange lurer på. En liten generalisering, men let´s face it – de fleste gutter er ikke alltid like interessert i sunn mat som hva vi jenter er. Heldigvis kan vi prøve å være litt smarte rundt dette, slik at alle parter kan få det som de vil, hehe.

Håper dere liker episoden like godt som oss. I skrivende stund sitter jeg på kontoret og redigerer filmer, blogger og gjør litt regnskap, all at once. Skulle egentlig trene, men hadde glemt både sportsBH og joggesko. Kunne sikkert løst det, men jeg kjenner både jeg og kroppen min syns det er helt innafor med en hviledag. I kveld klokken 18 skal jeg på Sunn Fornuft-prisutdeling på Villa Sult her i Oslo. Kanskje jeg møter noen av dere der? Hadde vært suuperhyggelig.

Sjekk ut Facebook-eventet HER.

Nyt kvelden uansett hva den fylles med <3

 

Flere
Artikler