Er Crossfit Oslo lei av meg?

I hope not! 🙂

Tidligere denne uken hadde jeg en minifotoshoot på Crossfit Oslo, noe det nemlig er blitt en good del av den siste tiden. Jeg har kanskje nevnt det tidligere, men Crossfit Oslo ligger rett over gaten for våre kontorer her i Nydalen. Da sier det seg kanskje selv at det er superdigg å kunne rusle over veien og ha tilgang til aalt mulig av treningsutstyr og sporty settinger når jeg måtte trenge det.

Det er på ingen måte selvsagt at de lar oss ta bilder der i tide og utide, men de er altså utrolig snille med oss i ShapeUp. Jeg setter så stor pris på det, og prøver å minne de på hvor mye enklere de faktisk gjør arbeidshverdagen min ved å være så kule på det. Takk, takk, takk til alle dere fine folk som jobber over gata 😀

Petter er husfotografen her hos Egmont, og en av favorittingene mine i hverdagen er å ta en aldri så liten time-out fra kontorstolen, plukke med meg Petter, og stikke og gjøre en sånn minifotoshoot som vi hadde i dag 🙂

Aaaalright.
Aaaalright.
The one and only! ;-)
The one and only! 😉
Knipseriet...
Knipseriet…

image

Ooogså er vi alltid like glade når vi er ferdige! 😀

Check!
Check!

image

image

Bildene vi tok er til et minitreningsprogram i en av vårens utgaver 🙂 Ble et lite innblikk i en typisk hverdag for meg det her, og en biiig løv, thanx og masse creds til Crossfit Oslo som lar meg løpe ned dørene deres med kamera titt og ofte! 😉

 

Flere
Artikler