Smoothieoppskrift: Spinatfest med avocado og banan

As we speak er jeg midt i en fotoshoot med Rachel Nordtømme og et fantastisk team! I dag har vi til og med God Kveld Norge med oss, så her er det fullt leven og full rulle. I like it! Forteller mer om dagen senere 🙂 Ville bare poppe innom og dele denne oppskriften med dere!

Jeg tar nemlig meg selv i å smoothie-google titt og ofte om dagen, og i går kom jeg over denne oppskriften på paleoliv.no.

image

Don`t mind if I do!

Ettersom jeg hadde både spinat, ban(n)an og avocado i kjøleskapet tenkte jeg at denne var midt i blinken til morgendagens frokost. Dog med vann isteden for kokosjuice, 1 isteden for 2 bananer, og 1/2 istedenfor 2 avocadoer, og et par never spinat istedenfor en halv pakke.. Smoothie for one, helt enkelt.

image

I tillegg slang jeg jeg oppi to spiseskjeer med erteprotein, en dæsj Purely Greens max og litt Lechitin.

Svupp, nedi boksen, og klar for blenderen neste dag.
Svupp, nedi boksen, og klar for blenderen neste dag.

Tok et par bildesnarveier her, sorry for det, men jeg hadde så dårlig tid. Men det ferdige resultatet ble ikke noe dårligere av den grunn 😀

Finito resultatos!
Finito resultatos!

Grønnsaksfunkeri: 6! Jeg syns spinat funker bra i smoothie! I dag prøvde jeg i tillegg banan oppi, jevner ut smaken av både grønnsaker og supermat enda bedre enn eple i mange tilfeller. Suksess 🙂

Kamuflasjeeffekt: 5! Jeg smakte ingenting av supermaten i denne varianten, som jeg tror har med bananen å gjøre.. Jeg fikk nemlig tips om dette av Caroline, supermat- og smoothieekspert. Jeg hadde en lang prat med henne om smoothieprosjektet, og tenkte å lage et spørsmål og svar-innlegg med tipsene hennes 🙂

Min opplevelse: Ikke så mye nytt å melde her denne gangen heller. Etter å ha drukket en smoothie til frokost føler jeg meg toppers. Blir passe mett, og passe sulten til lunsjen. Liker følelsen av å få i meg godt og grønt til frokost! Kvota er liksom halvfull før klokka slår 09, det er jo heelt innafor. Tommel opp for grønne smoothies!

Keen på å prøve? Kjøp med deg det du trenger hjem fra jobb/skole/trening i dag da vel, kutt opp alt du trenger, putt det i en boks, og sleng det oppi blenderen når du står opp i morgen tidlig.

Just do it! 😀

Flere
Artikler