Verdens hyggeligste blogginnlegg?

Dette innlegget må være noe av det hyggeligste som har skjedd den bloggende meg!

Jeg gjorde en fotoshoot med disse to jentene i høst, ettersom de stakk av med seieren som «Norges beste treningsvenninner», en konkurranse vi gjorde sammen med Rönisch. Nå skal ikke dette bli et «creds for creds»-innlegg, det er noe av det kleineste jeg vet om, men jeg kan jo si at disse to sprek(f)isene er to av de morsomste treningsjentene jeg noengang har møtt.

IMG_1489

Jeg hadde riktignok ledd godt av bloggen deres i forkant, men når jeg møtte de in real life var det så gøy å se at de var akkurat like, om ikke enda kulere. Det var faktisk disse to som inspirerte meg til å tenke på å starte en blogg, fordi de fikk meg til å åpne opp øynene for en litt annen type blogging.. Ja, det er kult å både skrive og lese om trening og kosthold, men jeg var liksom aldri gira på å bli en sånn.. «å, se på meg, jeg er supersterk og superflink hele tiden». Når jeg kom over bloggen til disse to variantene ble jeg så glad i måten de skrev om trening og kosthold. Litt sånn.. «Ah, dette gir oss masse glede, energi, hei og hopp, men innimellom får vi søren meg nok». Det liker jeg. For det er jo litt sånn det er? 🙂

IMG_1479

Cecilie og Marte er treningsjenter på godt og vondt, og er ikke redde for å skrive om det! Litt takket være disse to er ikke jeg det heller 🙂

P.S Deeeeet eeeer F-R-E-D-A-G 😀

Flere
Artikler