Feiringen jeg aldri fortalte om

Dette har jeg ikke snakket om her på bloggen eller i sosiale medier verken før, underveis eller etterpå – nemlig overraskelsesfesten jeg arrangerte for kjæresten i helgen. Han fylte 30 år på søndag, og i den anledning syns jeg det var på sin plass å stelle i stand en velfortjent surprise-fest! Dermed gikk store deler av forrige uke med til planlegging og handling, i tillegg til å prøve å holde alt skjult for den snusmumriken av en kjæreste jeg har. Heldigvis lykkes jeg med det, og det var et over gjennomsnittet overrasket bursdagsbarn som troppet opp til fest i sitt eget hjem på lørdag klokken 14. Det var tropisk tema, så alle gjestene hadde kledd seg deretter, og huset var pyntet med blomster, meloner, ananas, Coronas og ja.. alt som hører med, hehe.

Jeg hadde det så moro, og uten at jeg tenkte over det tok jeg ikke en eneste snap, et bilde eller noe som helst. Kjenner jeg angrer litt på det nå, hadde vært så moro å hatt noe å se tilbake på, men samtidig vitner det om god tilstedeværelse og bare.. flyting gjennom hele den festlige dagen, hehe.

Dagen derpå, altså på søndag, selve bursdagen, hadde vi familien over på god mat og drikke. Vi er jammen meg heldige alle mann, som har en så fin person i livet vårt. Jeg har vært sammen med Simen i drøye to år nå, og er om mulig mer forelska nå enn jeg var når vi møttes. Hverdagen vår består av masse trening, latter og hygge, og ferier og helger består av fest og moro som jeg nok ikke hadde vært like flink til å være med på om jeg ikke hadde vært sammen med dette fyrverkeriet av en mann. Vi utfyller hverandre bra, der, tja.. jeg holder den tidligere idrettsutøver-kroppen hans i form, og han holder party-Pia vedlike, haha.

Gratulerer med dagen som var mannen, og takk for at du er du ?

 

Flere
Artikler