Ferietrening uten utstyr – 8 fullkroppsøvelser på 15 minutter

Når jeg var på Kypros tidligere i år fikk jeg spilt inn en del treningsøkter som jeg har selv gjort mye av de siste månedene, og som jeg definitivt kommer til å gjøre på sørlandet de neste to ukene. Denne økten varer bare i 15 minutter, men tro meg, det er potensialt mer enn nok. Om du har lyst på mer kan du jo eventuelt sjekke ut treningsvideoen i dette innlegget, som er et perfekt supplement til denne treningsøkten!

Økten består av 8 øvelser, der du kjører 30 sekunder på hver øvelse. Når du har vært igjennom alle 8, i tillegg til de to innlagte pausene på 30 sekunder, er du ferdig med én runde. Det er opp til deg hvor mange runder du vil kjøre, men jeg anbefaler tre til seks for maks utbytte. Kanskje du kan begynne på tre, og øke med en runde for hver gang du gjør økta?

Mulighetene er mange! 

Selv har jeg akkurat kommet hjem fra en crossfitøkt, og nyter en deilig porsjon med havregrøt, litt proteinpulver og et egg. Hvert øyeblikk skal jeg sette snuta mot Hendrix Hair her i Drammen, og min fantastiske frisør Anita (#reklame.. #spons.. ++). Hun, og resten av Hendrix-gjengen, er helt rå, og jeg kan på det sterkeste anbefale en time hos de. Du finner kontaktinfo her.

Anyhow – i dag skal min guilty pleasure, extensions, skal fikses på, og er jeg heldig har håret blitt både sunnere og friskere siden sist. Jeg har ikke vært like rå på kuringen og stellet som jeg var for noen måneder siden – føler meg nesten som en PT-kunde som ikke har trent programmet sitt siden forrige time.. clients, I know the feeling, hehe.

Wish me luck, og ha en nydelig dag?

Flere
Artikler