Fem blogginnlegg jeg er stolt av i 2016

Jippii! Det er nyttårsaften? I skrivende stund har vi akkurat spist en supersen frokost, og skal hvert øyeblikk sette oss i bilen mot Highland her på Geilo. Der tilbringer vi nyttårsdagen- og natta, kombinert med supermiddag og hygge på Holms Hotel. Det gledes! Jeg runder av 2016 med de fem blogginnleggene jeg er mest stolt av, og som jeg tenker vi alle har godt av å lese igjen og igjen og igjen. Og igjen! ?

Godt nyttår til dere alle, og takk for at du har klikket deg inn her i 2016. Nå gleder jeg meg til å feste meg inn i det nye året, og deretter starte 2017 med sunn mat og bra, effektiv trening – hurra!???

P.S Alle vet at det nye året starter 2. januar? ?img_1153

meg


1.Er du en kroppshater?

  • Sjekk ut innlegget HER.

«Det er ikke mange ting jeg kan finne på å gå å irritere meg over, men å snakke, eller tenke, ned sin egen kropp, det har jeg ikke så mye til overs for. Kanskje fordi jeg selv har brukt så mye tid og krefter på det i årene som har vært?«

2. Den viktigste grunnen til at litt trening er bedre enn ingenting

  • Sjekk ut innlegget HER.

«Det handler ikke om formtopping, feriekroppen eller «å ikke nyte ferien». Det handler rett og slett om å ta vare på seg selv, og ikke gå på akkord med egne verdier. For mange av oss som elsker å ta vare på kropp og sinn er det nemlig det som kan ende opp med å gi oss en indre uro – ikke det å stå opp tidlig å løpe seg en morgentur, eller bestille en gigasalat med ekstra kylling til lunsj. Det elsker vi jo!«

meeeww

 

3. Trener vi bort vår egen motivasjon, og dermed resultater? 

  • Sjekk ut innlegget HER.

«Overtrening og for lite mat setter kroppen i en stressituasjon, som i bunn og grunn gjør alt den kan for å dempe stresset. Kroppen craver hvile, lysthormoner, overskudd og energi. Du nekter å lytte. Til slutt tvinger den deg til å lytte». 

 

4. ENDELIG! Treningsbilder som viser ekte jenter

  • Sjekk ut innlegget HER.

«Newsflash (som vi alle trenger å bli minnet på innimellom) – kroppene våre er, og vil alltid være, ulike. Derfor trenger vi å se bilder som dette – vi trenger å se variasjonen av ulike menneskekropper rundt oss, for å lettere innse at en trent, sunn kropp kommer i mange ulike former og fasonger. Tynn, høy, muskuløs, formfull, bootylicious, ridebukselår, muskuløse armer, innoverknær, grevinneheng.. It´s all normal!»

Også når du trener! Trening og et sunt kosthold gjør mye, men det endrer ikke ditt genetiske og faktiske utgangspunkt. 

hey

 

5. Om å ha baller til å blogge det som er ekte

  • Sjekk ut innlegget HER

«Det hele er som en slags evig populæritetskonkurranse, der det er liten tvil om at fine bilder og småsjokkerende overskrifter er det som vinner aller lettest frem. For min del ønsker jeg å fremstå som ekte, på godt og vondt, og vise at jeg kan se og være både trent og utrent, fin og ikke så fin, usunn og sunn, morsom og umorsom. Jeg, og alle andre som beveger seg på denne jordkloden, er sammensatte og (u)perfekte vesener, som i det store og det hele prøver å løse livet på best mulig måte. Forskjellen på deg og meg er egentlig bare at jeg på et eller annet tidspunkt valgte å dele det. 

 

 

Flere
Artikler