Det nye året starter i morgen!

Det er det jeg sier til meg selv, her jeg sitter i bilen på vei hjem fra Geilo, småklein fra gårsdagens feiring og godmett på pizzaen vi hadde til frokost. Hehe. Sjarmtroll, hæ? Akkurat sånn det skal være 1. nyttårsdag.

Heldigvis har man skjønt at dette skal være en offisiell fridag.. nå må vi bare få orden på 18. mai også, så er vi godt på vei?

Jeg har hatt verdens fineste jul- og nyttårsfeiring, og kjenner jeg smiler fra øre til øre. Samtidig blir det så sørens digg å komme hjem til gode rutiner, med sunn, deilig, næringsrik mat, masse sitronvann, grønne alger, omega 3 og gøyal trening. I morgen venter en deilig dag med hjemmekontor, ordning, fiksing jobb og trening. Det er blant annet på tide å legge siste hånd på verket til min helt egen kickstart som starter opp 15. januar – det gledes!

img_1190img_1189

Men det er i morgen – resten av kvelden går med til avslapning, rydding og mekking i heimen, samt så mye sushi at jeg nesten ikke kommer til å klare å spise opp alt. Bare nesten da 😉

GODT NYTTÅR! I morgen starter 2017, og det blir så B-R-A!

Flere
Artikler