Ny episode av Treningspodden!

Treningspodden er sponset av Kari Traa

Ref gåsdagens innlegg – I DAG er den nye dagen i 2017, hehe. Liker jeg å tenke da ihvertfall.

I dag tidlig hadde jeg God Morgen Norge på skjermen foran meg, og har hittil sett opptil fire kjente «treningsfjes» på skjermen foran meg. Godt å se at flinke folk får skinne i media nå som treningsmotivasjonen virkelig er over oss! Vi i ShapeUp og Treningspodden er selvfølgelig med på moroa, og har, as always, publisert en ny episode av Treningspodden.

  • Sjekk ut den nyeste episoden av Treningspodden HER.

iu

Der snakker vi blant annet om… 

  • Treningstøy med kompresjon – funker det? 
  • Jernmangel – Silje er utdannet kodtholdsveileder og gir oss godt tips til hvordan vi jenter kan sikre oss nok jern ved hjelp av vanlig mat. 
  • Hvordan bli bedre på å «finne roa» når man skal gjøre yoga? 
  • Hvordan trene seg til å bli sterkere i grepet, og hvordan unngår man træler?

I tillegg bidrar Silje med en super hjemmetreningsøkt!

Mye snadder i ukas episode altså! Nå skal jeg fortsette å jobbe litt her hjemme, før jeg etterhvert setter snuta mot treningssenteret. I dag er dagen jeg småstarter med ShapeUp Kickstart-programmet, og herrejemini, som jeg gleder meg! Kickstarten du trenger befinner seg altså i månedens utgave av ShapeUp, der vi gir deg et fullt treningsprogram for hele januar, og vel så det. Kort sagt – ALT du trenger for å få en god start på det nye treningsåret. Vi starter opp offisielt sammen 9. januar, altså neste mandag, og da vil også jeg og Silje prate oss igjennom hele treningsprogrammet på Treningspodden. Sørg for å plukke med deg månedens utgave, som er i butikk fra og med i dag, så starter vi opp sammen alle sammen 9. januar – HURRA!

  • Du kan lese mer om ShapeUp Kickstart HER.

Flere
Artikler