#matmandag: Fem favorittoppskrifter

Dagens #matmandag blir et samleinnlegg over fem favorittoppskrifter. Selv digger jeg når bloggere og diverse andre publisister jeg følger tar seg bryet med å samle sammen all den informasjonen jeg har sett i forbifarta, når jeg mest sannsynlig tenkt sånn «åh, den må jeg huske på».. også glemmer man det i 9 av 10 tilfeller. Well, problem solved! Her er noen av mine beste #matmandager – syns jeg da 😉

Så mye mat kan vi faktisk spise!

P10107011

Den deilig påminnelse om, som overskriften tilsier, hvor mye mat vi faktisk kan spise, når vi konsentrerer oss om deilig, sunn, næringsrike matvarer. Et motiverende innlegg som gir deg lyst til å på bananas i grønnsaksfatet. 

Sunne pitabrød

PicMonkey-Collage3

Mmm, dette er det lenge siden jeg har spist, men fy fasan, så digg – hemmeligheten ligger i dressingen, just saying. 

Treningspizza ala. PT-Pia

image50

Sorry, jeg klarer bare ikke å lage et samleinnlegg om matmandager uten å ta med denne. Uslåelig. Og altså, «treningspizzas», er ikke det bare verdens diggeste navn? Er så glad jeg ruver på toppen med den på Google ass. 

Spaghetti og kjøttdeig med en sprek tvist

Ingred

Dette er en real grønnsaksfest, uten at du føler at du forsaker stort ved å bytte ut spaghettien. Snarere tvert imot!

Verdens beste tomat- og mozzarella kyllingfilet

image235-1024x768

Dette er også en av mine favoritter, selv om jeg ikke klarer å bestemme meg for om den kommer før eller etter treningspizzaen. Nydelig er den ihvertfall, og absolutt å anbefale. At den lager seg sjæl i ovnen er et stort pluss!

Bon apetit hjerter 😀

Flere
Artikler