Flunkende ny bloggkjole og hangout med selveste Marit

På tirsdag hadde jeg date med Marit Bjørgen.

Lanseringen var i regi av Craft og Milsluker`n, for å promotere en av deres nyheter, «Bjørgen-hansken». 

image

Eller, okei da.. det var vel strengt takk ingen hangout, hehe. I wish.

Neida, jeg var på Milsluker`n her på Ullevål stadion i Oslo, og på lanseringen av Craft og Marit sin nye skihanske.

image

En av mine arbeidsoppgaver i Playblogg er ikke bare å prøve å gjøre innholdet så bra som mulig, men også hjelpe sporten.com til å kunne bruke innholdet vårt så bra som mulig. Playblogg og sporten.com er nemlig to prosjekter under samme hus. Dette er også grunnen til at jeg denne dagen var utsendt på vegne av sporten.com, for å se om ikke vi kunne få inn en snutt eller to om denne revelusjonerende nyheten av en hanske 😉

Det var gøy å få være journalist i felten igjen, sånn på ordentlig, også var det gøy å se en gravid Marit Bjørgen. Hun så jo egentlig ikke så veldig gravid ut spør du meg, men sånn er det kanskje når man er toppidrettsutøver med en kid i magen? 😉

image

Flott var hun uansett, og så hyggelig! En fryd å slå av en prat med Norges sprekeste dame, og gøy å høre om hansken.

image

Jeg liker hverdagen min om dagen altså – sporty vibber rundt meg, ettersom kontorene våre ligger på Ullevål Stadion. Det er for eksempel landskamp på stadion i kveld, og da styrer alle disse fotballmenneskene rundt her. God stemning. Nå skal det sies at jeg må lese meg opp på både det ene og det andre, spesielt innen fotball. Jeg presterte for eksempel å spørre under lunsjen i dag hvem som spilte fotballkamp i kveld, hehe.. «Jeg utdanner meg innen alpint om dagen, okeeei»..

Jepp, og sånn går no`dagan. Godt det er en forståelsesfull gjeng jeg omgir meg med!

Og forresten.. Dere har jo sikkert sett at jeg har byttet kjole. Nå er piaseeberg.no offisielt en del av Playblogg-gjengen! Hurra!

playblogg-blue-header

Ting er fortsatt under utvikling, så jeg vil gi dere en liten heads up på at det kan oppstå tekniske utfordringer underveis. Så hvis det skulle mangle et bilde her og der, spesielt i eldre innlegg.. I`m on it!

cropped-Coverbilde_3.jpg

En siste ting – I need your help! Nå jobber jeg jo enda mer med dette bloggreiene enn jeg har gjort tidligere, og vet at jeg kommer til å gjøre en så mye bedre jobb om jeg har mulighet til å lære litt av deres tilbakemeldinger. Er det noe dere syns var bedre før? Bedre nå? Kan gjøres annerledes? Savner dere bloggfeed? Burde jeg få ut fingeren og begynne å knipse bedre bilder? Burde jeg redigere? Vil dere ha mere film? Mindre film?

Hehe, dere skjønner hvor jeg vil.. jeg setter stor pris på deres tilbakemeldinger, retten og sletten. Vi er jo alle like travle i vår egen, lille egosentriske hverdag, men hvis det er sånn at du fra tid til annen klikker deg innom her og scroller deg igjennom noen slitne Iphone-bilder og mitt leflige språk.. Hva syns du? 

Tenker jeg sier kutt der. Nå skal jeg lese litt om bryterhverdagen til Stig Andrè Berge og flyplasstretchingen til Helene Thorsen, før jeg muligens setter snuta mot SATS og stakemasinen. Muligens.

Later!

Flere
Artikler