Vixen Blog Awards og Årets trening- og helseblogg – Vi klarte det!

Jeg og Iphonen min!

Over her ser dere bilder av meg for litt over et år siden, som jeg knipset i forbindelse med et innlegg jeg skrev om det å by på seg sjæl, kort sagt. Du kan jo trygt si jeg hadde litt noia før jeg skulle på coveret av ShapeUp, og opprette blogg i samme slengen.. «Se på meg», liksom.

Innlegget kan dere lese her.

... og fikk ikke noe mindre noia når jeg så dette i butikkhyllene noen måneder etterpå, hehe.
… og fikk ikke noe mindre noia når jeg så dette i butikkhyllene noen måneder etterpå, hehe.

image

Det har jo uten tvil skjedd en del siden den gang, men gleden var allikevel STOR når jeg fikk mail fra Vixen Blog Awards i dag.

Jeg er nemlig blitt stemt frem som semifinalist i årets Vixen Blog Awards!!

imageJeg kan jo fortelle at jeg for et drøyt år siden satte jeg meg et mål, når jeg etter mye om og men ble overtalt av redaksjonen i ShapeUp til å starte en blogg. Jeg bestemte meg for at, okei, om jeg skal gjøre det greiene her, så skal jeg søren meg gjøre det ordentlig.

Jeg ble ikke mindre bestemt av å omgi meg med Maren rundt disse tider, som i mine øyne var og er en av de flotteste treningsprofilene vi har per dags dato. Hun makter å spre treningsglede og inspirasjon på en imponerende positiv måte spør du meg, uten å gjøre det hele til et glansbilde. Jeg fikk lov til å henge med henne, og var blant annet hennes +1 fjorårets Vixen Blog Awards.

image

Dere husker kanskje at Maren stakk av med seieren alltogether? Var ikke akkurat småjenter hun danket ut denne dagen, så det hele var ganske surrealistisk, men veldig fortjent.

image

Anyhow, denne kvelden med Maren var også med på å motivere meg til å sette meg Vixen-målet. Jeg trengte noe å strekke meg etter.

image

Hvis jeg klarte å bli hørt av mange nok til å bli nominert, så skulle jeg søren meg gi meg selv et klapp på skulderen, og anse rosabloggprosjektet som vellykket.

Og ja dere.. Klapp på skulderen!

For i dag, når mailen fra Vixen dumpet ned i mailboksen, så fikk jeg endelig kjenne på den følelsen som jeg elsker nesten like mye som livet selv (helt udramatisk altså)…

Følelsen av måloppnåelse!

Godfølelsen ble ikke mindre når denne meldingen fra Silje plinget inn på fjesboka. Tenk å huske såntno`a :-)
Godfølelsen ble ikke mindre når denne meldingen fra Silje plinget inn på fjesboka. Tenk å huske såntno`a 🙂

Nå skal jeg søren meg klare å glede meg over denne nominasjonen, og prøve å ikke stresse for å holde tritt i den populæritetskonkurransen som en slik konkurranse jo på mange måter er. Selv om det har vært viktig for meg å prøve å trekke til meg så mange lesere som mulig, har det vært nesten like viktig å være tro mot meg selv, den jeg er og det budskapet jeg har lyst til å fremme.

For no offence, men statistikker viser at de fleste av oss som regel klikker på raske løsninger, sixpacker, fettforbrenning og dietter, fremfor balanse, helårskropp, grunntrening og teknikktrening.

Jeg tror på å gå litt imot statistikker jeg da.

Ikke mye, men litt. Er en sånn hårfin balanse det der. Jeg er avhengig av å skrive om noe dere liker, det er jo ikke noe poeng å sitte her og rosablogge til meg selv. Samtidig er jo selve poenget med bloggen å prøve å påvirke mennesker, og da spesielt oss jenter, til å leve livet vårt på best mulig måte.

I sommer skrev jeg for eksempel denne teksten, der målet var å slå et slag for helårskroppen, men samtidig være en motvekt til argumentet om at helårskroppen er en form for hvilepute. Halloi liksom, det er jo helårskroppene som legger ned innsatsen som trengs, hver uke, 365 dager i uka!
I sommer skrev jeg for eksempel denne teksten, der målet var å slå et slag for helårskroppen, men samtidig være en motvekt til argumentet om at helårskroppen er en form for hvilepute.

Halloi liksom, det er jo helårskroppene som legger ned innsatsen som trengs, hver uke, 365 dager i uka!

Min erfaring er at vi fort blir fanget litt oppi vårt eget hode, og at vi trenger noen til å trekke oss litt ut av bobla. Jeg trengte ihvertfall det, og trenger det litt fortsatt.

Trutmunnbilder er vel ikke akkurat det dere ser mest av her på bloggen, hehe.
Trutmunnbilder er vel ikke akkurat det dere ser mest av her på bloggen, hehe.

Jeg prøver å være litt den personen for dere andre jeg da, som klikker dere inn her. Jeg ønsker å ha en blogg fri for kroppsbilder, slankedietter, overflatterende selfies og sesåflinkjeger-innlegg. Jeg prøver å ha et fokus på dere som leser, og vise dere, med meg sjæl og Iphonen min som virkemiddel, hvorfor livet er enda bedre når man…

… Bruker kroppen til det den er skapt for, nemlig aktivitet!

… Gir kroppen bensinen den trenger for å funke optimalt, sunn og næringsrik mat som smaker digg!

… Og ikke minst tar vare på hode og sjel på en sånn måte at dere kan smile dere igjennom hverdagen så mye som mulig.

Retten og sletten.

Jeg tror jeg må kutte her, hvis ikke blir jeg sittende og skrive resten av dagen. Bottom line – denne nominasjonen er ganske stort for meg. Jepp, jeg innrømmer det, jeg er SUPERSTOLT av å være en del av denne gjengen.

image

Ikke akkurat no` småtterier de damene der altså. Jeg har lyst til å hyle ut stem på meg, stem på meg, stem på meg x 100, men kommer ikke til å gjøre det. Bare litt. Jeg velger å ha trua på at om det er slik at mange nok mennesker har lyst til at jeg skal vinne og stemme meg frem… Så gjør de det. Takket være digitalgeniet Lasse her på Playblogg-kontoret har jeg linken til stemmesiden liggende på høyresiden på hovedsiden min de neste månedene, og ryktene skal ha det til at man kan stemme langt flere ganger enn bare èn. Så vet du det å 😉

Men uansett dere – hei og hopp, jeg nådde målet mitt om å bli nominert! Jeg og Iphonen min.

DET er en god følelse det.

image

God fredag 😀

Flere
Artikler