Følelsen av å runde av

Ah. Sitter i skrivende stund på vei hjem fra Oslo, forhåpentligvis for siste gang på en stund. Ikke overraskende har toget fått stopp mellom Lysaker og Sandvika – plutselig hadde de ikke strøm ? Jeg gir meg ende over.

Men over til noe hyggeligere. I dag hadde jeg en fin arbeidsdag! Først et møte hos Egmont, der vi la spennende planer for tiden fremover. Jeg trives godt med å jobbe på egenhånd, men er veldig glad for at jeg er tilknyttet en gjeng jeg kan gjøre spennende ting med. Deriblant Egmont. Etter det dro jeg til Myrens, der jeg hadde en fotoshoot for ShapeUp med podde-partner Silje og fotograf-Rasmus.

      

Vi lo oss skakk ihjel av at jeg liksom skulle pose med en bicepscurl på bildet – ser nå at det var morsommere IRL enn på bildet, haha.

Nå blir det hjem med mannen, muligens kjøpe litt palmer, spise middag, og deretter serie på terrassen. Deilig ? God følelse å kjenne at man runder av jobbhhøsten litt.

Håper du har hatt en fin mandag, hvor enn du er i verden ❤️

Flere
Artikler