VLOGG #33: Alt om ferietrening, og utstyret du burde ta med på tur!

I ukas vlogg hadde jeg lyst til å supplere ukas episode om Treningspodden, der Silje og Alexander snakker om nettopp – ferietrening!

Du får være med på en av øktene jeg gjorde i Roma, med kun egen kroppsvekt, i tillegg til at jeg tar deg gjennom en rekke ulike kroppsvektsøvelser både med og uten strikk. Alle disse kommer godt med på ferie, enten nå i sommer, eller ved andre anledninger der du ikke har tilgang på et treningssenter eller omfattende med utstyr.

Merk deg konkurransen i slutten av videoen, der en heldig vinner stikker av med en egen treningsstrikk, lik den jeg bruker til, typ.. alle øvelsene jeg gjør.

Som dere vet har jeg hatt magesjau i helgen, men begynner endelig å komme meg litt. Må si det svir litt ekstra i hjertet å være mutters aleine i 48 timer med magesyke når typ, alle andre er på sommerhyttene sine – da gjelder det å minne seg selv på at ikke aller på sommerhytta – kun de som er på Instagram. Heeeh.

Håper du har hatt en fiiin helg ihvertfall – nå ser det lysere ut fra min side også. I morgen har jeg en fotoshoot med Silje og Rasmus, før jeg skal spille inn en episode av Treningspodden, og deretter ha en PT-time. SÅ nærmer vi oss litt roligere dager, med fokus på kos, nytelse, sommerferie oooog – bokskriving.

Blogges i morgen?

Flere
Artikler