Følelsesbonanza, permtips in action og vaniljepannekaker

Hei dere, og god tirsdag?

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men i går, etter å ha passet nevøen min med mamma, så var jeg følelsesmessig litt på bærtur. Jeg er jo i utgangspunktet en veldig følsom person, uten at det nødvendigvis kommer sykt godt frem her på bloggen og i andre kanaler (that´s about to change), og i går ble alt dette med baby osv så virkelig, uten at jeg vet eller skjønner hvordan. Jeg merket bare at jeg hadde gråten og følelsen i halsen resten av kvelden, ikke på en negativ måte, men mer sånn.. «herregud, jeg er så heldig, glad i kjæresten min, spent på det som kommer, håper vi klarer oss fint, dette blir det sjukeste som noen gang har skjedd meg-type måte»?

Rare greier.

Heldigvis er jeg blitt relativt flink til å ikke være i følelsene mine 100% om dere skjønner, ihvertfall ikke så altfor lenge, så jeg tillater meg å kjenne på det og være i det, men samtidig kunne le litt av meg selv og den hormonbonanzaen man sikkert svømmer rundt i om dagen.. jeg er et case, men det tipper jeg de fleste i min situasjon er. I dag føler jeg meg bedre, og etter å ha spurt etter tips til hva jeg bør fylle egentiden min med nå før kid´en kommer på Instagram har jeg brukt dagen til å benytte meg av de mange tipsene. Så jeg har sovet lenge, ligget i senga med morgenkaffen enda litt lengre, sett på God Morgen Norge, bakt brød (hadde en ferdigpakke i skuffen jeg måtte bruke opp, så ikke gi meg for mye cred her, hehe), vasket klær, ryddet i de siste barnetingene, svart på mailer, spilt inn en vlogg, klippet sammen noe til Instagram.. ja, produktiv, fin, lystbetont dag.

… en annen ting jeg får trent om da´n er selfiemuskelen. Herre jemini, det blir en del selfies når man er blogger og har mye hjemmekontor, haha. 

Tusen takk til alle som bidro med innspill, jeg ble inspirert til å sette litt ekstra pris på tiden vi har nå før vi får en ny sjef i huset❤️

Avslutningsvis må jeg få tipse om pannekakene jeg la up oppskift på på Instagram i dag, som jeg hadde til frokost i går. Altså de var. så. gode. Jeg mener av hele mitt hjerte at det skal være sunt å kose seg, og oppskrifter som dette gjør at det blir sunt og næringsrikt i samme slengen. Mange har spurt meg hvilket proteinpulver jeg bruker, og det er dette – ikke spons eller liknende, har plukket opp det samme fra en lokal kostholdsbutikk her i Drammen i evigheter, hehe.

Fortsatt fin tirsdag til deg – foreløpig ligger jeg i senga og redigerer en vlogg, så får jeg se om jeg joiner mannen på litt trim i kveld.

Kos og klem?

 

 

Flere
Artikler