En skikkelig flinkis-mandag! Ish..

Hei dere, og god mandag❤️

Nå har jeg virkelig permisjon, i og med at planene blir stadig færre jo nærmere termin jeg kommer. Tanken stresser meg litt innimellom, i og med at jeg er vant til å ha relativt pakkede dager, men altså, hallo – jeg klager ikke. Dagen i dag for eksempel, har vært strålende og det har gått i ett, selv om det senest i går så ut til at jeg ikke hadde noe på agendaen.

Jeg startet med å kjøre mannen på jobb litt før 08, og deretter dro jeg til matbutikken. I går bestemte jeg meg for å handle inn til middag tre dager på rad (vi må seriøst bli bedre til å planlegge middagene våre), og det rakk jeg til og med før trening klokka 09.

Winning!

Etter storhandel og litt jobb hjemme plukket mamma meg opp, og siden har vi passet nevøen min – god trening for meg skal jeg si dere!

Mamma er jo en helt når det kommer til babyer, pass og den slags, mens jeg er noe mer noldus.. inntil videre, hehe. Kjenner ihvertfall at følelsene er i sving, og jeg holdt på å begynne å grine x antall ganger i løpet av dagen, uten noe spesiell grunn.. bare, liksom, ja.. alt, haha. Blir spennende å se hvordan dette utarter seg, folkens.

Håper du har hatt en fin mandag?

Del gjerne noen tanker i kommentarfeltet om hva du kunne tenke deg å lese mer om her inne i disse «vente-tider», hehe. Kommentar eller ikke, takk for at du sjekker innom – å skrive til dere er noe av det som holder hodet mitt på rett plass om dagen.

Koz og klemz?

Flere
Artikler