Jeg føler meg fortsatt som en traktor

Haha – de som hører på Treningspodden vet kanskje hva jeg mener. Når jeg trente med Martin Norum, for hundre år siden, så var jeg såpass treig i bevegelsene at han mente jeg minnet om en traktor – sagt med løøve, selvfølgelig. Jeg har nok fått noe mer fart i kroppen siden den gang, men jeg er ikke den raskeste kniven i skuffen. Jeg har alltid vært mer seig enn rask, og trivdes godt med det. Meen, så er det jo moro å utfordre seg litt også.

Jeg har endret litt på treningen min nå, og gått fra fire styrkeøkter i uken (2 overkropp, 2 underkropp) til to fullkroppsøkter. Jeg hadde lyst på litt mer rom for sirkeltrening, CrossFit, lengre løpeturer, og ikke minst; sprint. Jeg er keen på å trene på å få litt mer eksplosivitet i kroppen, og skal prøve meg med en sprintøkt i uken fremover ? Det sitter litt langt inne å gjennomføre på egenhånd, så skal prøve å teame opp med noen i størst mulig grad.

Nå er jeg på fjellet med mannen, og vi har akkurat fortært en gigapizza fra Peppes Pizza. Nydelig! I helgen skal vi trene, spise, jobbe og hygge. Det gledes.

God helg, fine du? Måtte den bli fylt med akkurat det du har lyst til. Livet er for kort til å ikke kos seg?

P. S I dag fikk jeg lov til å kickstarte et utdrikningslag med denne herlige gjengen! Vi kjørte en times økt med en kombo av løp og CrossFit, og jentene leverte som bare det. Gøy! 

Okei, DA legger jeg bort mobilen for dagen. Hei?

 

 

 

Flere
Artikler