Nå reiser jeg snart

#reklame – inneholder omtale av et kommersielt event i regi av Birckenstock

Heey,

Dagen i går gikk unna i et forrykende tempo, og når jeg landet i senga rundt 22 måtte jeg prioritere å gjøre en jobbgreie jeg hadde deadline på. I dag er ingen unntak – jeg reiser nemlig til Roma på tirsdag ettermiddag, og før den tid er det endel som skal fikses og jobb som skal ferdigstilles. I tillegg er det jo produksjon som skal holdes i gang, og treningen må gjøres – den klassiske hverdagen, med andre ord?

Morgentimene i går var derimot et avbrekk fra hverdagen. Jeg og Silje var på et Birckenstock-event, og fy fasan, de hadde stelt i stand.

Å starte dagen med pedikyr og kokosvann er ikke akkurat dagligdags her i gården, så ja.. det hele var komisk luksus, haha.

Nå er jeg på toget til Oslo, og starter dagen med en Build’n Burn-time på SATS fra 08-09. Deretter skal jeg være gjest i Ingefær-podden med Sara Lossius, før jeg skal spille inn Treningspodden mer Silje, og Elisa Røtterud som gjest. Deretter er det PT-timer, og SÅ kan jeg sette meg ned å få gjort litt annen jobb. Hei, hvor det går, haha.

jeg teller ned til Roma-tur med kjæresten anyways, så it’s aaaall good?

Runder av med et morgentryne fra toget, som forhåpentligvis blir til et treningstryne ganske så snart?

Ha en tydelig torsdag?

Flere
Artikler