Til deg som føler at du har blitt tjukk i jula

Okei, jeg innrømmer det – det klødde litt i fingrene etter å si hei og hopp her inne, spesielt ettersom jeg har fått så mange fine snapper fra dere som har fått boken min under treet.

Det ligger ikke i meg å ikke si TUSEN MILLIONER TAKK! Gleder meg til å jobbe meg igjennom 2019 med dere som har boken, og tro meg, jeg skal forklare og utdype masse så fort januar er her ?

MEN; januar er ikke her enda. Og i den anledning har jeg lyst til å minne både deg og meg på at det er ikke det vi gjør mellom jul og nyttår som teller, men mellom nyttår og jul, ref overskriften. Jeg prøvde lenge å finne ut hvordan jeg skulle formulere denne tankerekken på en forsiktig måte i overskriften, men så bare.. søren heller, kort og godt er det jo dette de fleste har en tendens til å tenke?

Jeg kan kjenne på de dårlige vibbene hvis jeg lar meg, dog i sjukt mye mindre grad enn før, der følelsen av å være slapp i kroppen og en smule overspist overstyrer sunn fornuft.

  • Nummer 1; den følelsen er helt normal.
  • Nummer 2; det er kun en følelse, og har ingenting med virkeligheten å gjøre. Vi må være gode på å skille mellom følelser og realitet, spesielt i slike tilfeller.
  • Nummer 3; den energien du samler opp nå trengs i stor grad når hverdagen slår til igjen. Det skjer så snart, så snart, det. Derfor er der synd å la hjernens evne til å tenke i fortid og fremtid ta overhånd – prøv å se deg selv litt utenifra, tenk gjerne at du skal snakke til deg selv som en god venn.

Hva hadde du sagt til den sporty, sterke, disiplinerte venninnen din hvis hun kom til deg med aner av dårlig samvittighet over en juleuke med lite trening, masse mat, godis, sene kvelder og alkohol?

Jeg håper du hadde minnet henne på at året består av hele 52 (!!) uker, dette er kun én av de.

Jeg håper du hadde minnet henne på at å kose seg er en del av livet, og noe av belønningen vi gjør oss fortjent til ved å jobbe hardt. Sist, men ikke minst, så håper jeg du hadde minnet henne på at livet dreier seg om så mye annet enn trening, kropp og sunn mat – de tingene er et verktøy for å kunne nyte livet! Ikke motsatt.

Phu, ser du.. sånt skjer når jeg tar meg noen dagers fri – skrivekløa melder seg, haha. Ha en herlig dag, og ta eierskap til budskapet i dette innlegget hvis det trengs ❤️

Hilsen hun som ikke har tall på hvor mange ganger hun har hatt bruk for et slikt innlegg – og endelig har det begynt å synke inn? Runder av med noen av de få bildene jeg har knipset disse dagene. Sjekk innom i kveld, da gir jeg deg, eller ihvertfall minner deg på, hvordan du mekker en perfekte kalkunen til nyttårsaften!

Flere
Artikler