Logge av, logge på

For en stund siden skrev jeg til dere om dette med digital detox, og at det kanskje var på tide igjen – sist jeg hadde det var påsken?

Noen var for, andre var imot, men det var spesielt en kommentar jeg hang meg opp i – «hvis du logger av, så er det lettere for meg å gjøre det også». Den var fin, for jeg føler jeg har det litt på samme måte selv – når andre sier de skal chille, logge av, ha fokus på familie og tilstedeværelse, ja.. da blir jeg inspirert til å gjøre det samme?

Soo, jula består av familie og hygge i Drammen, etterfulgt av mer familie og hygge på fjellet. Der blir jeg til over nyttår, og på agendaen står avslapning, god mat, langrenn og kos. Jeg kommer definitivt til å ha fokus på å bruke mobilen mindre, og jeg skal prøve å la topplokket få litt fri også – det vil si, ikke poste så mye som jeg pleier, og heller bare.. lese bøker og sånn, være med mannen, tørre å kjede meg.. sånne ting. Nå for tiden er jeg jo så gira på alt som skjer, med boken, alt engasjementet fra dere osv, og kunne glatt sittet og puslet 24/7 – men kjenner samtidig at jeg trenger å logge av litt og bare.. være. Noen kan kanskje kjenne seg igjen i følelsen..?

Jeg popper nok innom i romjulen for å si hei og hopp, samt hente litt inspo fra dere til å holde juletrimmen i gang, men sammenliknet med ellers blir det nok stille fra denne kanten? God jul til deg og dine – kos deg masse, finn roa, gi deg selv en god klem og senk skuldrene. Nyt følelsen av at hverdagen står stille, og at vi alle har muligheten til å bare.. være.

Hver gang jeg går inn i flymodus-modus sånn som nå tenker jeg på det der diktet.. «alle disse dagene som kom og gikk.. lite visste jeg at det var det som var selve livet».

Den er fin ? God jul ????

Flere
Artikler