En løpetrening og ekte treningsglede i bilder

FOR en fantastisk løpetrening vi hadde i går!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg skalv litt i buksa når tidenes regskur skyllet over Ullevål Stadion, og resten av Oslo, for den saks skyld, men slo meg til ro med at solen nok tittet frem hvert øyeblikk. And so it did!

pic lop lop2 rekk

Vi startet med jogging og fartsdrag, før vi kjørte en dynamisk oppvarmingssekvens på gresset. Droppet «gulvøvelsene» da, så folk ikke ble gjennomvåte før vi startet, hehe. Melina tok oss igjennom noen drilløvelser på løp, som alltid er like nyttig.

Rart det der, man tenker liksom at løping er noe av det enkleste i verden, og det er det jo også, men om man ønsker å løpe mest mulig effektivt, og dermed raskere og lengre på en gitt tid, så er det en del ting som er nyttig å lære seg. For min del er det ekstremt viktig å sørge for at de jeg trener med, både en til en-kunder og på gruppetreninger som dette, lærer noe som de kan ta med seg hjem og implementere i sin egen trening. Det tror jeg absolutt deltakerne følte etter økten i går, og det gjør meg glad 🙂

Tusen takk til alle dere som møtte opp og gjorde treningsøkten så vellykket! 

image image

Neste løpetrening blir onsdag 20. april – meld deg på dette eventet, som blir oppdatert ila. noen dager. Der får du all info du trenger i forkant, som eegentlig ikke er så mye – du trenger bare å møte opp, uansett nivå, smile stort og være klar for en god løpeøkt.

Oppmøte ved monolitten i Frognerparken onsdag 20. april klokken 18 🙂

Nå skal jeg hvert øyeblikk sette snuta mot fjellet. I helgen skal jeg i bryllup, og jeg gleder meg så masse! Jeg rakk faktisk å få kjolen jeg skrev om i dette innlegget (den «militærgrønne» til venstre), så nå er jeg spent på å se om den funker slik jeg så for meg.. time will show.

Ha en nydelig torsdagskveld – vi prates i morgen!

 

Flere
Artikler