Ikke glem treningsøkten din (og min) i kveld klokken 18!

Ville bare poppe innom for å prøve å få med så mange som mulig av dere på gratis (jepp, grrratis) fellestrening i Frognerparken i ettermiddag klokken 18.00. Jeg og løpecoach Melina Magulas arrangerer denne treningen sammen med Wings for Life World Run, i håp om å aktivisere så mange som mulig, ha det gøy, og ikke minst få så mange som mulig av dere til å enten melde dere på Wings for Life-løpet i Stavanger 8. mai, eller bli med meg og en gjeng andre på Selfie Run her i Oslo.

Du kan lese mer om Selfie Run og hvordan du deltar HER.

983708_534246066746938_2491457144728720500_n 2

 

Jeg snakket akkurat med Melina, og planen for treningen er spikret. Oioioi, som jeg gleder meg! 😀 Vi starter med en kjapp intro, før vi går rett på oppvarming. Deretter kjører vi noen dynamiske stretching- og oppvarmingsøvelser, før Melina kjører oss igjenn en proff løpebolk, bestående av løpedriller og intervaller.

Sjekk forresten ut bloggen til Melina HER.

Skjermbilde 2016-04-06 kl. 12.12.43

Jeg har ikke trent særlig kondis siden før jul, annet enn noen skiturer og intervaller på mølla her og der.. så dette kan bli spennende! Godt det hele er lavterskel. Løpemotivasjon skal vi jo kickstarte i dag! 😀

Avslutningsvis trener vi oss igjennom 4-6 styrkeøvelser, som alle er hensiktsmessige når man ønsker å være en effektiv og ikke minst skadefri løper. De krever ikke noe utstyr, som gjør at dere alle kan ta med dere øvelsene hjem og bruke de i deres egen løpetrening. Trening og kunnskap i ett, blir ikke bedre enn det! 😀

red5 red3 red2

 

Hvorfor trene innendørs og mutters aleine når man kan være ute, trene og samtidig sanke sosialiseringspoeng? 😀 Nå ser det søren meg ut som det blir fint vær også – jeg som hadde innstilt meg på den herlige råskapen ved å trene utendørs i øsende regn. Oh well, next time. Wings for Life stiller med stand og musikk, jeg og Melina stiller med treningen, og sammen lager vi godstemningen 😀

Sees til trening om noen timer! 

Flere
Artikler