Foredrag i mental trening og avslutningsmiddag

… Og ja, jeg er fortsatt i Dubai, hehe. Jeg er kanskje hjemme igjen i Norge, men det ække denna bloggen!

Jeg har planer om å ta dere kjapt igjennom lørdag, søndag og litt div hyggeligheter, SÅ er jeg hjemme i Norge igjen, både fysisk og mentalt 😉

På lørdagen var vi litt seige i kroppen etter Spartan Race og brunsj, så formiddagen var ganske chill. Det kledde vi etter travle og aktive dager hele uka! Klokka 16 var det klart for min andre foredrag om mental trening, som jeg om mulig koste meg eenda mer med enn det første.

imageimageimageimage

Etter denne turen er jeg, om mulig, enda mer gira på mental trening og viktigheten av det. Det var en liten «ut av komfortsonen»-opplevelse for meg å forelese om mental trening, men nå som den bobla er sprukket vil jeg bare gjøre meeer! 😀 And I will! Så nå gleder jeg meg til å ta fatt på alle planene mine fremover, både i forhold til mental trening, fysisk trening, jobb og PT-Pia. Så mye gøy som skjer!

image

Etter foredraget mitt hadde vi avslutningsmiddag og premieutdeling, som en herlig avslutning på uka. Ettersom vi skulle reise hjem igjen natt til mandag var det liksom mer passende å avslutte uka på lørdagskvelden enn søndagskvelden 🙂

Vi startet kvelden med matkurs, i regi av Vinay Tangen, kjøkkensjef på Feinschmecker her i Oslo. Så kult å se en skikkelig kokk i aksjon!
Vi startet kvelden med matkurs, i regi av Vinay Tangen, kjøkkensjef på Feinschmecker her i Oslo. Så kult å se en skikkelig kokk i aksjon!

image

Så var det tid for nyyydelig mat!

Forrett! Laks, salat med mangodressing og en eggeanretning til høyre der. Den hadde et langt mer fancy navn, og smakte laangt diggere enn en typisk eggevariant, men jeg kommer ikke på navnet, hehe.

image

Til hovedrett fikk vi både kylling og indrefilet, med søtpotetmos, tomat, bladsalat.. Og en faantastisk saus! Mmm. Toro, gå å legg deg!image

Jeg vet at bildene ikke rettferdiggjør denne digge maten altså, haha. Men jeg må liksom vise dere 😛

Meg, Ole Fredrik og Kathrine.
Meg, Ole Fredrik og Kathrine.

image

Bromance, Tommy loves Kirby-edition.
Bromance, Tommy loves Kirby-edition.

Jeg elsket denne lørdagen. Sov lenge, solte, hadde det SYKT gøy med å holde foredrag, og hadde det minst like gøy med følelsen av å være ferdig (aah, hashatgg den følelsen ass, loove it).

Følger opp med litt Dubai-bildedryss til dere fra fotoshoots med både Funkygine, Inger og Camilla, SÅ er jeg finito med mimringen og back on track med Norge-blogging, haha 😉

 

Flere
Artikler