Spartan Race og brunsj i Dubai

Ah, etter en lang dag på reisefot har jeg endelig landet litt her hjemme.

Pakket ut bagen, satt på en vaskemaskin, jobbet litt, og nå står middagen klar i ovnen. Treningsøkten får vente til i morgen! Vi reiste fra Dubai 04.30 i natt, så jeg tror jeg kler en tidlig kveld isteden 😉

Som jeg skrev tidligere i uken har jeg SÅ mye fine bilder å dele med dere. Uka i Dubai har vært proppfull av god energi og treningsinspirasjon fra ende til annen, og jeg GLEDER meg til å ta fatt på våren med ny inspirasjon på både jobb- og treningsfronten. Og ikke minst til ShapeUp Bootcamp i Portugal i mai 😀

Men, jeg må ta en ting av gangen. Fredagen i Dubai var en fantastisk dag fra ende til annen, med oppstart allerede 06.30. Da reiste vi fra hotellet og til Spartan Race i Dubai, som er et 5 kilometers hinderløp vi skulle delta på. Du kan se en liten smakebit av moroa her, selv om det ikke kan sammenliknes med hvordan det var, føltes og opplevdes i virkeligheten. Helt rått!

Klare til start, shaking og heiing på høyt nivå!
Klare til start, shaking og heiing på høyt nivå!

20152002_0353_DSC0047

The one and only, Storm Pedersen <3
The one and only, Storm Pedersen <3
It´s on! Vi started ganske hardy, men skjønte fort at vi måtte roe ned tempoet. Rask løping i sand er liksom ikke heeelt gjennomførbart over lang tid, hehe.
It´s on! Vi started ganske hardt, men skjønte fort at vi måtte roe ned tempoet. Rask løping i sand er liksom ikke heeelt gjennomførbart over lang tid, hehe.
On a role!
On a role!

Her nærmer jeg meg slutten, og har karret meg gjennom både dekkvelt, krabbing, gjørmeløp, sekkebæring, traktordekk..trekking (?), tauklatring.. Ja, you name it, det meste var på plass i den løypa der!

20152002_0635_DSC0323

20152002_0635_DSC0316

Hele godgjengen etter å ha kommet i mål. SÅ stolt av oss, som alle gjennomførte uten å rynke på nesa engang. Eller, nesten da ;-)
Hele godgjengen etter å ha kommet i mål. SÅ stolt av oss, som alle gjennomførte uten å rynke på nesa engang. Eller, nesten da 😉
Kathrine, meg og Carina <3 Vi løp hele løypa sammen, og sørget nok for all vi alle tre fullførte liiitt raskere enn vi ellers ville gjort.
Kathrine, meg og Carina

20152002_0711_DSC0503

Jeg løp hele løpet med Vibram Fivefingers, og dette var faktisk første gangen jeg prøvde de. De var med som sponsorer av treningsturen, så vi alle fikk et par hver før vi reiste nedover. Og vet du, de var dødsdigge! Helt optimale når man skal løpe i sand. Kanskje ikke det aller mest aktuelle sånn på tampen av februar, men vit at de er digge ihvertfall. Jeg skal lett bruke mine mer så fort våren kommer 🙂

Båe Camilla og Inger har blogget om løpet hvis dere vil lese mer! Camilla har forresten også blogget om den VILLESTE brunsjen vi stakk på etterpå.

Etter løpet var det nemlig raska på hjem igjen til hotellet, kjapp dusj og stell, før vi reiste videre på et sinnsykt svært resort, med en sinnsyykt svær brunsj. Totalt var det tre restauranter med hver sin buffet, både middager og desserter.I tillegg var det satt opp x antall barer, med fri tilgang på alt man måtte ønske av både mat og drikke. Asså.. Jeg syns hotellfrokoster er himmelen. Dette var insane!

Jeg tok noen bilder selv, men de aller fineste har jeg lånt av Camilla. Sjekk ut bloggen hennes om du er keen på skikkelig kvalitetsbildebonanza! Jeg må innrømme at knipsinge ble liiitt nedprioritert jo lengre utpå dagen vi kom 😉

Herlige Kirby, som var turguide og gledesspreder hele uka.
Herlige Kirby, som var turguide og gledesspreder hele uka.
Martine og Jørgine :-)
Martine og Jørgine 🙂

image

image

image

Alexander, Tommy, Kirby og fotograf John. Takket være han sitter vi igjen med en million fantastiske bilder fra turen!
Alexander, Tommy, Kirby og fotograf John. Takket være han sitter vi igjen med en million fantastiske bilder fra turen!

image

Storm, meg, Carina og Marthe :-)
Storm, meg, Carina og Marthe 🙂

image

Etter brunsjen vi dro alle videre til et fantastisk sted med utsikt over heele Dubai…

2015-02-20-16.50.26

… Og avsluttet kvelden med mere god drikke, litt mat, fin stemning og fine folk. Fantastisk avslutning på en småsurrealistisk dag. Spartan Race gjennom sanddynene i Dubai, luksusbrunsj på luksushotell… Nei, denne dagen går inn i historieboka. Ble visst en liten avsporing fra rent trening- og kosthold-innhold her nå, hehe. Men er jo viktig å ha litt fokus på backstage-biten av det hele også? 😉 #prehabtreningidubai altså. Funkeriet!

 

Flere
Artikler