Første styrkeøkt med mini på laget

Hei dere, og god torsdag ?

Holdt på å skrive fredag, det kjennes sånn ut – jeg og den lille familien min reiser nemlig på fjellet i dag? Det blir kos❤️

Utover det testet jeg å trene styrke med mini ved siden av meg i dag, og det gikk så bra! Når han først er våken, og ikke ammer, vil man jo gjerne aktivisere og kommunisere med han, og jeg føler virkelig at vi fikk gjort begge deler. Vi snakket sammen mellom hvert sett (hehe), jeg la han på magen de gangene han ikke så meg når han lå på rygg, så han kunne følge med og trene selv samtidig, og ja.. alt i alt så virket det som han koste seg. Økten ble kort og konsis, fordi han blir fort utålmodig, og jeg måtte bryte opp halvveis for å amme – men jeg er meget fornøyd ?

Etter økta ammet vi litt mer, før vi fikk oss litt frisk luft. Mini sov godt, og jeg hadde podcast på øret. Når vi kom hjem sov han fortsatt, og jeg spiste en nyydelig lunsj. Fryd og gammen i dag, med andre ord ?

Nå om dagen føles det ut som jeg har «skjønt han» litt mer, og etter oppfordring fra dere droppet jeg å prøve å tvinge oss inn i en rutine, og heller bare legge tilrette for det som funker best for oss – så langt funker det strålende, og han sover 1-3 timer to ganger om dagen, også 2-3 sammenhengende timer på natta – ammingen is still going strong, hehe.

Nå kommer mannen snart hjem, så da hopper vi i bilen. Krysser fingrene for at Sylvester bestemmer seg for å ta dagens andre lur i bilsetet sitt.
Igjen – god torsdag ❤️

Flere
Artikler