Så skjedde det jeg egentlig aldri trodde kom til å skje

Ja, dere.. i dag våknet jeg opp til en mail om at jeg er videre i finalen i Vixen Blog Awards!

Når jeg fikk vite at jeg var i semifinalen for noen uker siden gjorde jeg ingenting ut av det, da jeg har vært i den samme semifinalen x antall ganger, uten å komme videre – så bitre-Birgitte, aka. meg, hadde bestemt seg for å legge Vixen på hylla? Ikke fordi jeg eegentlig ble bitter for å aldri komme videre (heheee – neida. Joda. Neida), men mest fordi jeg ble minnet på at anerkjennelsen fra (det som etterhvert kjentes ut som) en uoppnåelig prisutdeling var mindre viktig enn å sette pris på og ha fokus på alle de som følger og har fulgt meg i alle år. Vi er en så fin gjeng, og det er dere som både er grunnen til at jeg gjør det jeg gjør, men også at jeg i det hele tatt har muligheten❤️

Når det er sagt – er det ikke ironisk at det ene året jeg ikke nevner noe om det, lever #babylife og aner fred og ingen fare, ja, da kommer jeg videre?

Innrømmer det jeg, altså – denne drammenseren er ikke kulere enn at det er stas. Funkygine, Treningsfrue, Camilla Lorentzen, super-Peder, og.. meg. Stas.

Nå tror jeg det er opp til juryen å bestemme hvem som vinner, og jeg krysser både armer og bein for at det blir meg, men samtidig, jeg har allerede rykket et hakk opp i rosablogg-verdenen, og det skal man sette pris på! Så får vi se om jeg ikke tar på meg finstasen, lar bebiss være alene for første gang og blir med på sirkuset 31. januar??‍♀️?

Moro for unga, dere, moro!

Tusen hjertelig takk til alle som har stemt – det varmer litt ekstra når jeg ikke engang har spurt om det. Gjør tydeligvis noe riktig, og det skal vi fortsette med, seier eller ei?

 

Flere
Artikler