Ny vlogg! Smart foodprep i en travel hverdag

Det er nesten litt rart å beskrive dagene mine som travle for tiden, for de er jo langt ifra proppfulle av kunder, oppdrag, gruppetrening og datajobbing, som før – nei, nå er det baby for alle penga, men som jeg vet at mange av dere vet – det tar mer enn nok tid, det, hehe.

Jeg har liksom tid til mye, og jobber jo blant annet litt i permisjonen, men greia er at jeg sjeldent vet når jeg har tid – så fastsatte avtaler osv er litt vanskelig, men å få unna ting på pc og mobil, eller å mekke mat, som i vloggen, det funker fint.

Og det er jo nettopp denne matmekkingen dere får ta del i i ukas vlogg, i tillegg til en typisk dag for min del nå for tiden.

Hope you like it!

Husk å velge høyest mulig oppløsning i høyre hjørne, og se den i fullskjerm, det er desidert best! 

Si ifra om dere vil ha hele økten jeg gjør i videoen, så deler jeg den i løpet av uken. Stuetrim for the win altså, jeg blir mer og mer glad i det. Er så deilig å kjenne seg sterk med sin egen kropp!

Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube om du er i godhjørnet.

Nyt søndagen?

Flere
Artikler