Supershoot i Mjøndalen

Som jeg nevnte i går var jeg på shoot i Mjøndalen, nærmere bestemt i Abilica sine lokaler. Shooten er til en sak om hjemmetrening som kommer senere i vår (april, hvis jeg ikke husker helt feil). Målet er å vise leserne hva slags type utstyr man bør investere i for å få maks treningseffekt av treningen man gjør hjemme 🙂

Jeg, fotograf Rasmus og stylist Julie hooket opp tiidlig, tidlig mandagsmorgenen (litt blått for noen), og var på plass i Mjøndalen rett før 08. God start på uka!

Søøte morgenfugler
Søøte morgenfugler

Jeg var selvfølgelig klar over at Julie ville være godt utstyrt med både sminke- og hårstæsj, og hadde ikke gjort stort annet enn å rulle meg ut av senga og sette håret i en dott før jeg møtte opp. Luksus ass.

Helt vanlige arbeidslokaler, hehe
Kontorlandskapet hos Abilica er ikke som andre kontorlandskap nei!
Makeuptime!
Makeuptime!
Sitter og blomstrer. Å bli sminka er faktisk noe av det hyggeligste jeg vet. Man har liksom ikke noe annet valg enn å chille heelt ned og bare skravle med den hyggelige varianten som gjør deg penere. Whats not to love.
Sitter og blomstrer. Å bli sminka er faktisk noe av det hyggeligste jeg vet. Man har liksom ikke noe annet valg enn å chille heelt ned og bare skravle med den hyggelige varianten som gjør deg penere. Whats not to like liksom.
Getting there…
Getting there…
Og i mål!
Og i mål!

Vi både filmet og tok bilder av øvelser, som gjorde at shooten tok nooe lengre tid enn vanlig. Men takket være superHelle i Abilica, og hennes forberedelser, gikk alt på skinner fra start til slutt. Takk for at du gjorde oss så gode i dag Helle! 🙂

image

image

Har trua...
Har trua…
… Meen så ser det ikke ut som om vi ble så sykt fornøyd allikevel, haha.
… Eller kanskje ikke? Hehe.

Nei, fin dag med fin gjeng altså!

image

image

Og på tur hjem var alle barna slitne <3

image

Takk til Abilica som lot oss låne lokalene deres, og Nike og X-life for lån av klær. I dag fikk jeg for første gang prøve denne tightsen, og FY SØREN, den var super! Noen som har prøvd den? Spørs om PT-Pia ikke må grave i lommeboka og investere i en sånn en, for den satt som et skudd på skrotten uansett hva jeg gjorde. I like!

På beina hadde jeg disse skoene, som også var langt innafor. Gode på foten 🙂

Dett var dett, et lite innblikk i gårsdagens arbeidsdag. Nå står sushi og fullstendig avslapning på menyen, kombinert med biiittelitt mer jobbing.

Ha en herlig kveld 🙂

 

 

Flere
Artikler