Nytt år, nye muligheter. Februaredition!

Husker dere dette innlegget?

Hvis dere trodde dette skjemaet var en døgnflue tok dere feil, på samme måte som noen har påstått at #shapeupkickstart-programmet var et januarsk nyttårsinnfall. De tok også feil. That`s not how ShapeUp roll!

Vi mente det når vi sa at kickstart-programmet er ment som en varig start på sportyåret 2015, og det er derfor vi følger deg opp i februar. Vi mente det også når vi sa at vi skal hjelpe alle ShapeUp-leserne med målsetting, og det er derfor vi følger opp i februar. Og i mars. Og i april. Og i mai 🙂

Jeg fylte ut mitt skjema for en stund siden, men har rett og slett glemt å skrive om det oppi alt annet (det er sant faktisk, ikke no blogglureri).

Forrige måned gikk som smurt. Jeg gjorde noe jeg var dårlig på etter hver crossfit-økt (nok å ta av der, for å si det sånn), jeg spiste fisk hver dag (vi har fisk i en eller annen form i kantina hver dag, det gjør det myye lettere), og jeg spurte faktisk en person hvordan hun/han hadde det. Hver dag 🙂

Når jeg tenker tilbake var det det siste punktet som innimellom sklei litt ut. For en egotripp!

image

Jeg har (mer eller mindre) tatt med meg januar-vanene inn i januar, men fokuserer på februar.

image

Trene yoga minst en gang i uka! Jeg var superflink i hele desember, før jeg ble lathans og tok et par pauseuker i januar. DET kjente jeg på kroppen. Kroppen føltes tyngre og stivere, naturlig nok, og jeg følte at avfallsstoffene nærmest.. hopet seg opp når jeg ikke fikk gjort mine 26 posisjoner i et 40 graders rom i løpet av uka.

Siste punkt er riktignok ren fantasti og hypokonderi. Jeg svetter i bøtter og spann så fort jeg tenker på å trene, 40 graders temperatur eller ei.

Bildet er tatt hos Raw Yoga Oslo, der jeg trener en gang i uka :-)
Bildet er tatt hos Raw Yoga Oslo, der jeg trener en gang i uka 🙂

Grønnsakssmoothie-punktet er et resultat av smoothieprosjektet. For det første er jeg ikke ferdig med det, og for det andre liker jeg følelsen av å starte dagen med en grønnsak eller tre. Tre ganger i uka klarer jeg uten problemer!

image

image

Også siste da, feeeeelgood! Asså, tenk etter.. Ler du egentlig hver dag? En venninne spurte meg om det samme, og når jeg tenkte etter.. Det gjør jeg søren meg ikke. Og livet er jo for kort til å ikke le hver dag?!

SÅ. I hele februar har jeg ledd hver eneste dag, og det har jeg tenkt til å fortsette med. Ja, det innebærer å søke opp «funny videos» på YouTube fra tid til annen, se sjarmen i slitsomme radioreklamer, eller le av vitsene til han kleine fyren på jobben.. Men er ikke det egentlig litt hyggelig å? 🙂

"Sofia, jeg skal lage et innlegg om det målsettingsskjema til bloggen, kan du ta et bilde av meg som passer til innlegget..."...
«Sofia, jeg skal lage et innlegg om det målsettingsskjema til bloggen, kan du ta et bilde av meg som passer til innlegget…»…

I tillegg følger jeg opp ShapeUp sine forslag for måneden da, selvfølgelig. Skal prøve noe nytt på treningsfronten i løpet av måneden (tipper den biffen fikser seg selv på treningstur i Dubai), spise en grønn grønnsak minst tre ganger i uka (går for spinat, passer som hånd i hanske med smoothieprosjektet), og til slutt gi noen andre et kompliment hver dag.

image

Så hvis du henger med meg denne måneden.. hvis jeg ler av/med deg er det egentlig bare for å oppfylle dagens humor-kvote. Og det komplimentet du akkurat fikk…. Check i feelgood-boksen. 😉

Shit, om jeg fortsetter sånn her kommer jeg jo til å bli rene jomfru Maria innen mai-måned er omme.

En supersunn en, riktignok!

 

 

 

 

 

 

Flere
Artikler