Fullkropp styrkeøkt og et hår på bedringens vei

Innlegget inneholder reklame i samarbeid med Hendrix Hair Drammen

God onsdag, fine folk! Har dere en fin dag? Etter å ha stått opp før fuglene feis både mandag og tirsdag var det jammne meg fint å sove litt lengre i dag. Nå er jeg i full gang med hjemmekontoret, før jeg skal på et møte senere i dag, samt en treningsøkt og ha PT-kunder.

I dag vet jeg ikke hva jeg skal trene, men i går hadde jeg følgende økt..

A1) Knebøy 4 reps x 5

A2) Chins 12 reps x 5

B1) Utfall bakover, 10 reps på hvert bein x 3

B2) Pullups med nøytralt grep (håndflatene mot hverandre) 10 reps x 3

C1) Hip thrust 20 reps x 3

C2) Stretcing på bryst, 30 sekunder på hver side x 3

Denne økta er inspirert av Inger in Dubai, men merk mine ord, jeg måtte dele opp chinsene ganske så mye. Det vil si at jeg f.eks gjennomfører 12 reps ved å gjøre 6 reps, kort pause, og deretter 2 og 2. På den måten kommer jeg meg igjennom, merkelig nok, men saki manjaki, det er mange kroppshevinger, haha.

Etter trening i går var jeg også, endelig, hos frisøren.

Som de fleste av dere vet går jeg fast til Anita hos Hendrix Hair her i Drammen, der jeg denne gangen jåla meg litt ekstra – endelig var det dags for lyse striper! Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt veit dere. De som tar jevnlig lyse striper vet hvor fantastisk det er å endelig få tatt det, etter lang tid med stadig voksende musegrått midtparti, hehe.

Du kan booke time hos Anita og gjengen her. Nå fyller det seg jo opp hos de fleste før julebordssesongen, så tror det kan være greit å være tidlig ute? Si gjerne at du har sjekket ut bloggen min, så får du 10% rabatt på hva enn du skulle ha lyst til å gjøre.

De som følger meg vet at jeg bruker extensions, og har gjort det i veldig mange år – etter å ha begynt hos Anita og gjengen har jeg får rågod veiledning på stell av håret mitt, produkter, type extensions, samt vaner og rutiner for å ta best mulig vare på fjonene mine, og kan for første gang på så lenge jeg kan huske si at jeg faktisk kunne ha droppet extensions.. håret mitt har blitt såpass mye sunnere at jeg hadde følt meg ok med det – det er en bragd for meg, hehe. Og jeg liker utviklingen! I innleggene under kan du sjekke ut status fra da jeg startet prosessen.

Gøy å se at produktene man bruker og de nye vanene og rutinene gir resultater. Blir reine Rapunzel, jeg nå?

Men merk da dere – jeg ser jo superfin ut med mitt vanlige, korte hår? Det syns ihvertfall jeg. Men akkurat som andre er glad i å stelle litt ekstra med huden, andre er opptatt av klær osv, såå.. er dette min greie, hehe. Sakte, men sikkert jobber jeg meg mot et hår som helt fint kan leve på egenhånd, men inntil da er det jammen meg fint med litt hjelp – å leve lange, sminkefrie dager i treningstøy blir liksom litt lettere med en hestehale svingende baki der. I tillegg er det lettere å la være å «dulle» mye med det, la håret lufttørke, vaske det litt sjeldnere, bruke mindre rettetang, stripe kun halve håret.. du vet, alle de tingene jeg gjør for å få sunnere, bedre hår, hehe.

Getting there ? 

Har dere noen sånne guilty pleasures innen skjønnhetsverdenen egentlig? Eller noen tips og triks dere sverger til? Syns alltid det er så moro å høre treningsjenters skjønnhetstriks jeg, ettersom det gjerne er de tingene jeg kan se for meg i min egen hverdag.

Fyr løs – kanskje det blir et eget innlegg vi alle kan få bruk for??

Flere
Artikler