Fullkroppsøkt og potensielt nye sommerski

Inneholder omtale av et potensielt sponset produkt

Om noen få strakser er visst nok en uke over, og den herlige, fantastiske helgen er her – halleluja. For all del, ukedagene er finfint og vel så det, men følelsen av å rusle ut av kontoret en fredagsettermiddag, vel vitende om at man har en frihelg i vente.. priceless! 

Uken har blant annet gått med til rapportering fra Kontraskjæret – en morsom jobb jeg er så heldig å få gjøre sammen med Sporten.com. De slipper jevnlige videosnutter gjennom hele fotball-EM, så lik de på fjesboka om du er gira på å få det med deg.

image83 image84

Dagen i dag startet med en superøkt på Elixia Bjørvika, som jeg tenkte å vise dere i morgen. Jeg bruker Facebook-siden min hyppig om dagen skal dere vite, til langt mer enn å dele blogginnlegg. Dagens fullkroppsøkt for eksempel, kommer nok mest sannsynlig som en video på fjesboka, og ikke her på bloggen i det hele tatt. Råder dere derfor til å trykke like på siden min HER, så får dere med dere all moroa 🙂

image71

Deretter bar det videre for å møte noen hyggelige karer fra Rollersafe, som… wait for it… gav meg… rulleski med bremser!

Kanskje litt vel hissig merking øverst i høyre hjørne her, men shit au – let there be no misunderstandings!bolle

Anyhow – jeg vet ikke om dere husker det, men jeg rullet litt med mannen i fjor sommer (som forøvrig var når vi datet, tror du jeg følte meg kål eller? Reine Bambi på isen, med en akkurat litt for gammel og ukul hjelm. Ah, lool, haha). Det var dritskummelt, og jeg måtte ta av meg skiene annethvert minutt. Vel, nå blir det (forhåpentligvis) andre boller.

bollAvslutningsvis vil jeg skyte inn at denne matuka har væt særdeles digg – jeg går all in for at helgen skal holde mål!

God fredag hjerter – måtte helgen bli fantastisk for oss alle!

Flere
Artikler