Så enkelt lager du smakfulle grønnsaker på grillen

I samarbeid med Maggi økologisk fond

Som dere alle vet er jeg over gjennomsnittet glad i å grille, spesielt etter at jeg fikk min helt egen grill på terassen. Er riktignok mannen som tar den i bruk, men kokkeleringen frem til maten havner på grillen, den er det stort sett jeg som tar meg av. Da er det jo, som alltid, grønnsaker, gode proteiner og energigivende karbs som står på menyen, smakssatt på den måten som frister akkurat den dagen. Helgen var inget unntak, ettersom fjellet glimtet til med strålende sol og finvær til langt utpå kvelden.

Og det er her supertipset kommer inn, som også blir dagens #matmandag – for noen uker siden fikk jeg en utfordring fra Maggi om å teste deres nye økologiske fond, som kommer i både kylling-, kjøtt- og grønnsakssmak. Jeg tok utfordringen på stram arm, og har siden den gang testet og brukt alle tre flittig – nå må erfaringene deles! I helgen lagde jeg mat med sistnevne, som for min del er en ypperlig måte å sette smak på ulike grønnsaksvarianter.

ifolieprodukt

I helgen var det grønnssaker i folie som sto for tur. Enkelt og greit kjøpte jeg de grønnsakene vi hadde lyst på, som i dag var…

  • Grønnkål
  • Gulrot
  • Rødløk
  • Hvitløk
  • Chili

I kjent stil hakket jeg de opp og la de på sølvpapiret – vanligvis krydrer jeg de ganske mye, men jeg trenger ikke det når jeg bruker fonden. Etter å ha hakket opp grønnsakene og plassert de på sølvfølien, tilsatte jeg 1 spiseskje med fond, som jeg hadde blandet ut med bittelitt vann. Før jeg pakket sammen grønnsakene helte jeg fonden over grønnsakene, pakket sammen sølvpapiret og plasserte de på grillen.

Enkelt, hæ?  utsikt resultat meg

Grønnsaksfonden gjør det superenkelt å tilføre grønnsakene ekstra smak, uten at det blir for mye. Et stort pluss er at den er drøy i bruk, og holder seg i kjøleskapet i opp til ett år (!!) selv om den er åpnet. Perfekt i en travel hverdag, der, dessverre, jeg ender opp med å kaste altfor mange åpnede, småspesielle ingredienser som jeg rett og slett ikke rekker å bruke opp.

greens meg2 kyss

Enkelt, digg, og helt i tråd med det å ønske seg sunn, nyttig og smakfull mat på grillen, uten å være noe supernova på kjøkkenet.

Det ble dagens enkle, men supre tips i dagens #matmandag – enkelt og supert, blir ikke noe bedre enn det. Ha en herlig start på uken dere! 

P.S Om du har spørsmål om produktet eller vil ha mer info kan du sjekke ut Maggi sin Facebook-side HER. Masse nyttige tips også 🙂 

 

Flere
Artikler