Fysisk utslitt, mentalt uthvilt

Overskriften beskriver i korte trekk hvordan vi føler oss – som forøvrig må være verdens beste følelse. Dette viser seg å være tidenes ferie for oss begge, og nå gjelder det å nyte de siste dagene før hjemreise onsdag morgen.

I går feiret vi midtveis i uka, innsatsen hittil og hviledag i dag, med en festlig lunsj som strakk seg fra 13.00-00.00 – akkurat slik det burde være!

Vi er ikke bare fysisk utslitt pga. trening – i natt sov vi nemlig nada, niks, null, og søvnkvaliteten har ikke vært mye å skryte av de tidligere dagene heller. Hotellrommet har nemlig ikke air condition, og med 30 grader stillestående luft på kveldstid blir det ganske så hett? I dag tok vi grep, og sjekket inn en natt på femstjerners hotell for natta – du kan jo trygt si vi har kost oss glugg med det i dag. Champagne ved ankomst, boblebad i hagen, utsikt, air condition (!!).. livets luksus! Fire timer søvn på dagtid smakte meeget godt.

Husker ikke om jeg har nevnt det, men ukas vlogg uteblir – for det første er jeg innstilt på å nyte denne ferien fra start til slutt, der flere timers videoredigering enda ikke har passet inn i det regnestykket, og i tillegg vil jeg ha med litt mer innhold fra turen vi er på nå? Svir litt i vlogge-hjertet, men er det noe jeg er blitt bedre på det siste året så er det å gi litt blanke innimellom å.. yolo! Og hvor ofte får jeg være på CrossFit-tur med mannen, OG på femstjerners hotell med boblis i hagen liksom.. sjukt?

Nå venter en good natts søvn, før vi er tilbake på treningstoget i morgen klokken 09.00 – det gledes!

Flere
Artikler