Hvordan gikk det med e-sport-gutta jeg trente? + helgen i bilder

Reklame – inneholder omtale av et samarbeid med YT

Hei dere, og god mandag❤️

For noen måneder siden var jeg så heldig å bli satt i kontakt med en gjeng e-sport-utøvere som trengte hjelp til å implementere mer fysisk aktivitet i sin stillesittende hverdag, som ble starten på et prosjekt der de skulle følge et treningsopplegg fra meg.

Vi startet samarbeidet med en test av deres fysiske styrke og kondisjon, før vi noen måneder senere testet gutta på nytt, i de samme øvelsene – styrke i form av øvelser, kondisjon i form av å jobbe seg opp Wyller-løypa.

Jeg fikk dessverre ikke vært med på sistnevnte, det vil si Oslos Bratteste, som vi tvang gutta (hehe) til å delta i, men i episoden under kan dere altså se hvordan det hele gikk for seg.

Målet med treningen og prosjektet i sin helhet var aldri å gjennomføre noe form for extreme makeover, men heller å implementere fysisk trening og aktivitet i noe større grad enn hva de hadde fra før.

Etter den første testen fikk de treningsprogram fra meg, med klare retningslinjer på hvordan de kunne utøve dette i praksis. Hadde det vært opp til meg som trener ville jeg nok vært langt mer hands on med gutta, noe som dessverre ikke var mulig pga. samarbeidet i sin helhet, guttas timeplan, min timeplan.. men når jeg tenker meg om er det jo slik hverdagen og realiteten er for oss alle – for de fleste av oss må vi sjæl sørge for å gjøre jobben som trengs for å ta vare på kroppen, og det er ikke noe unnta for disse gutta.

Så.. lykkes de? 

Resultatet ser du i videoen over, og som trener skal jeg være ærlig å innrømme at det hadde vært kult om de hadde hatt en enda større forbedring. Samtidig har de vært rå på å gjøre det de kunne, og i en realistisk verden, når jeg jobber med kunder, så er det jo det det handler om – livet skjer, i guttas tilfelle x antall uforutsette konkurranser, ting som ikke har gått helt som planlagt, skader, etc., og de var ganske ærlig på at de ikke fikk prioritert treningen som de skulle. Og det var jo, sånn egentlig, helt i tråd med slik deres prioriteringer burde være, da spill, gaming og reising i den forbindelse burde være, og har vært, på topp.

Så, alt i alt er jeg fornøyd med hva gutta har levert, og vet at de nå sitter med verktøyene som trengs for å heve sin fysiske form betraktelig, og dermed også sine prestasjoner når det kommer til e-sport. Også håper jeg virkelig at serien har bidratt til at alle som driver med e-sport og gaming generelt får en kraftig påminner om at de er nødt til å ta ansvar for litt aktivitet i hverdagen, bruke kroppen, i tillegg til all gamingen.

Utover det håper jeg helgen din har vært fin! Min har vært avslappende, som vanlig i disse dager, i påvente av den store dagen, hehe. Burger på fredag, litt bildeknipsing og boblebad med mamma på lørdag, trening, «farsdagsfeiring» og familiemiddag på søndag – livet er meget ålreit om da´n!

Håper du har det bra, og at du har hatt en fin mandag – postet akkurat en digg, enkel oppskrift på wraps med avokadorøre på Instagram, om du trenger inspo til en enkel rett du kan mekke til middag eller et hvilket som helst annet måltid. Resten av dagen går nok med til jobbings i sofakroken, og, tja.. heng hjemme i heimen, hehe.

Blogges i morgen (med mindre jeg føder, da?).

 

 

 

Flere
Artikler