Verdien av frisk luft, dagslyst og D-vitamin – utendørs-økt med kun én kettlebell

Reklame – innlegget inneholder lånte/sponsede produkter

Er det noe jeg muuligens kan kjenne litt på om dagen, så er det at jeg er langt mindre utendørs enn hva jeg pleier å være.

Tusler jo som regel fra et sted til et annet et par, tre ganger i løpet av dagen, og da får man gjerne dosen sin med frisk luft, dagslys og litt D-vitamin. Siden jeg ble gravid har ståa riktignok vært en litt annen, da bekkenet mitt tidlig sa ifra om at løpeturer, og etterhvert gåturer, og etterhvert rolig hverdagsgange, ikke var så populært (knebøy, CrossFit, markløft og intervaller på ellipse derimot, no problemas -forstå det den som kan).

Anyhow, som enhver treningsprofil, PT eller coach ville sagt, det handler om å «se muligheter fremfor begrensninger», og det var nettopp det jeg gjorde i går. Det fristet å droppe trening, bare.. fordi, men så gjorde jeg treningsøkten attraktiv igjen i mitt eget hode ved å endre litt på spillereglene. Den planlagte CrossFit-økta ble til hjemmetrening på verandaen her hjemme, med hodetelefoner, god musikk og en eneste kettlebell til alle øvelsene.

Fantastisk!

Altså.. virkelig fantastisk! Ingenting slår følelsen av å kjenne den litt sviende følelsen i brystet etter å ha pustet inn masse frisk luft, og ikke minst å både se og kjenne at det damper av kroppen og svetteperlene sildrer. Jeg la ut video av økten på Insta i dag om du er gira på å sjekke den ut, eller teste, men la ihvertfall denne påminneren om hvor digg det var med litt høy puls i høstlufta inspirere deg til å komme deg ut og få den samme følelsen.

Igjen.. fantastisk!

Økten var en EMOM 45 min, og besto av følgende øvelser..

Minutt 1: 20 kettlebellswing @16 kg

Minutt 2: 10+10 enarms ro @16 kg

Minutt 3: 20 goblet squat @16 kg

Minutt 4: 7+7 kettlebell clean and press @16 kg

Minutt 5: 15 push ups til høyde

«Easy» as that!

For min del kjentes økten ganske lett ut til å begynne med, og jeg var sånn.. dette blir kanskje litt for lett.. men etter å ha kjørt et par runder, med vissheten om at herligheten varer i 45 min, så ble det mer enn tungt nok allikevel?

I dag startet dagen med en tur hos legen, rutinekontroll, der alt var fint og flott. Legen mistenker at jeg kommer til å noen dager over termin (som er 15.11), men ville ikke utelukke noe heller, så ja.. spenningen er til å ta og føle på, dere, hehe. Etter legebesøk besøkte jeg bestefaren min, spiste et par brødskiver med han (asså, gräddost – livets ost), før jeg kjørte hjem. Der ventet en special delivery på meg; to snasne damer hadde kjørt langveisfra for å levere ei litta gave, i anledning Intersport sin nye butikk på Sandvika Storsenter – gøy!

Veldig, veldig hyggelig og litt surrealistisk, man blir liksom aldri vant til å få levert noe sånt på døra. Ihvertfall ikke jeg, så stas!

Nå er planen å jobbe noen timer hjemmefra, slappe av og kose meg, så får jeg se om jeg joiner mannen på litt trim i ettermiddag. Kveldens middagsmeny er ihvertfall klar – søtpotetnachos! Nam, nam, nam!

Håper du har en fin tirsdag❤️

 

 

 

 

Flere
Artikler