Ny vlogg! Mat, kropp og vektoppgang i graviditeten

God søndag❤️
Popper innom for å dele en ny vlogg med dere, som jeg nevnte i går. Jeg snakker litt (endel) og kropp, mat og vektoppgang i graviditeten, noe jeg egentlig kvier meg litt for å snakke om, men samtidig vet jeg det er noe så mange tenker på som en del av en graviditet (ihvertfall i begynnelsen, ref. vloggen) at det er dumt å ikke gjøre det.. kom gjerne med deres tanker etter å ha sett den?

Nå skal jeg Netflixe i senga noen timer, før det blir trening og familiemiddag senere i dag. God søndag dere, og gralla med dagen til alle fedre der ute. Her i gården ble det seff litt kliss, kliss i anledning farsdag, én uke til termin og alt, så mannen fikk kaffe, kake og ei litta oppmerksomhet på senga? 

Yes, da er det søndag – nyt dagen??

Flere
Artikler